Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Странни никове-Какво означават никовете ви?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Странни никове-Какво означават никовете ви?

Снощи в подфорума "ОФРОУД ПРИЯТЕЛИ" ме попитаха откъде идва ник-а ми. И тогава ми хрумна, че тук има доста хора със "странни" потребителски имена. Например:

-Bedniagizmi-Беден ли е и наистина ли се казва Гизми?
    -100 F-знаем F е съкращение в нета за жени. Та под един ник 100 ли са?
    -4040-Чочо. каквото и да кажа за тоз екземпляр, все е малко. Жик-так, баце.
    -44 magnum. С мойто ТТ накъде?
    -5-ракиев-колегата Петракиев е проявил чувство за хумор. Наздраве.
    -Бай Мин. Това е като Бай Х ама по-така.
    -GAD-подпис добрия човек. За Тони нямам каво да кажа.
    -ADA-един доста спорен въпрос дали Адът е на земята.
    -Воден дух-Аз земен не съм виждал. А вие?
    -analgin-имаме си болкоуспокояващ. Спокойно.
    -ANARCHY-дано не стане администратор.

-и един дето веднага те грабва: -"ВСЪЩНОСТ СЪМ КАЛИНА"

Давайте, натам сте вие. Във форума има още доста странни никове. Извадил съм една малка част.
    Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 27-01-08, 21:55.

До: СТРАННИ НИКОВЕ

може в темата всеки да каже откъде му произлиза ник-а, ако не е собственото му име....
    При мен примерно как станаха нещата... Навремето преди 4 години, когато се регистрирах във фотофорума исках да се регистрирам с ник-а си от чатовете, от 97-ма бях с него - seriozen... обаче пробвам - не ства... викам - заели са го... пробвам с george_iv - не става.... Joro, не става.... викам си - ей тия са колко хиляди хора, свободен ник не е останал... Обаче пробвам с броузер Опера.... На другия ден отварям сайта с Интернет Експлорър и след дълго чесане по кратуната решавам да пробвам с нещо, дето никой не може да се е сетил ... и пиша - gorba4ov.... и хоп - стана..... Излезе после, че с Опера просто не можеш да се регистрираш във фотофорум... Мина време, започнахме да се поопознаваме с хората от форума и понеже всички викаха съкратено gorbi, помолих администраторите да променят ник-а и така си остана.... Като се регистрирах в този форум съм обърнал клавиатурата на кирилица и вместо gorbi съм написал горби.... Та така.... Не го асоциирам с Горбачов, макар за оригиналност да бях сложил снимката му в началото за аватар, а по скоро с навика да се обръщат така към мен по форумите......

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
      Снощи в подфорума "ОФРОУД ПРИЯТЕЛИ" ме попитаха откъде идва ник-а ми. И тогава ми хрумна, че тук има доста хора със "странни" потребителски имена. Например:

-Bedniagizmi-Беден ли е и наистина ли се казва Гизми?
      -100 F-знаем F е съкращение в нета за жени. Та под един ник 100 ли са?
      -4040-Чочо. каквото и да кажа за тоз екземпляр, все е малко. Жик-так, баце.
      -44 magnum. С мойто ТТ накъде?
      -5-ракиев-колегата Петракиев е проявил чувство за хумор. Наздраве.
      -Бай Мин. Това е като Бай Х ама по-така.
      -GAD-подпис добрия човек. За Тони нямам каво да кажа.
      -ADA-един доста спорен въпрос дали Адът е на земята.
      -Воден дух-Аз земен не съм виждал. А вие?
      -analgin-имаме си болкоуспокояващ. Спокойно.
      -ANARCHY-ано не стане администратор.

-и един дето веднага те грабва: -"ВСЪЩНОСТ СЪМ КАЛИНА"

Давайте, натам сте вие. Във форума има още доста странни никове. Извадил съм една малка част.
      малко допълнение

Коментар

Тия, дето нЕмаме въображение, сме със собствените си имена. Обаче за №1 признавам - 5-ракиев. Веднага ти става ясно каква е детската му мечта!

Коментар

Хубави никове ама:
          dagoduham
          drisleto
          malkia_guzar
          трипер
          Дали ще си поръчат стикери с никовете
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
            Хубави никове ама:
            dagoduham
            drisleto
            malkia_guzar
            трипер
            Дали ще си поръчат стикери с никовете
            тези са минали, а мен не ме пуснаха с родния ми ник ;(
            Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

Мен вече са ме питали на бележки за ника.

Тва е Гранд адмирал Заарин от Разширената вселена(книги, комикси и т.н.) на Междузвездни войни . Човек напълно предан на идеята на лозунга на Империята - Мир и ред - но тотално против лицемерно прокарващите я Император и лорд Вейдър. Загинал(поради дефектна техника) в опит да елеминира Императора и Бунта едновременно.
              Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 28-01-08, 00:53.
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

И мен са ме питали дали наистина се казвам Явореску.
                Навремето (вече не помя в къде беше) след много чудене и вариации около Явор (все неуспешни) реших да пробвам да добавя румънското (нали съм от този край) "еску" отзад и взех че се регистрирах успешно. Оттогава съм така.
                “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                Walter Rohrl
                GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Добрия човек - GAD дали не е абревиатура?

Универсално обръщение - Господине-Аркадаш-Другарю.

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                    Тия, дето нЕмаме въображение, сме със собствените си имена. Обаче за №1 признавам - 5-ракиев. Веднага ти става ясно каква е детската му мечта!
                    Кака ти ме разби......тотално...какво съм ти направил ? Аз съм си още дете и продължавам да си мечтая....е, по някога се маскирам и на родител

Айде един поЗдрав от :Петър Петракиев.
                    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 28-01-08, 09:09.
                    Land Rover Discovery:
                    - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                    Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Хит е и колегата "ТРИМАТА"

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
                        Кака ти ме разби......тотално...какво съм ти направил ? Аз съм си още дете и продължавам да си мечтая....е, по някога се маскирам и на родител

Айде един поЗдрав от :Петър Петракиев.
                        Споко! Това ви е хубавото на мъжете, че си оставате деца. Дори и като поостареете. Иначе - аман от възрастни.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                          ...И тогава ми хрумна, че тук има доста хора със "странни" потребителски имена...
                          ...
                          -Воден дух-Аз земен не съм виждал. А вие?...
                          Абе и ние не сме, но тук думата би трябвало да си кажат по-компетентните, например колегите Трол и Гоблин...

В никовете има нЕкои неудобства. На мен, например, ми е трудно да убедя обществеността в очевидното сходство между Николай и Spas55. А е толкова ясно: Спас е никът на Николай.

Без ник - пак в моя случай - би възникнала бъркотия. Отскоро във форума имам "пълен адаш", а в живота си знам само за трима-четирима такива, защото фамилното ми име е сравнително рядко срещано. И се е регистрирал с реалното си име. (Ако бях направил същото, трябваше един от двама ни да се "номерира".) Ще ми е драго да се запозная с него, но той пък така се регистрирал, че нЕма данни никакви и нЕма как да му пратя ЛС.

От друга страна никовете осигуряват голЕм купон в началото на разходки - когато се запознавате с непознатите измежду колегите.

Казваш: "Аз съм този и този, а пък във форума съм така и така..." И се мъчиш да запомниш той кой е и как е във форума, и - разбира се - с коя "жипка" е. А има ли и семейства - глей к'во ста'а, особено при повече от 5-6 участници. Е, сега лепенките спестяват част от неудобствата, да е жив и здрав колегата с пробивния ник Hilllti.

Богатите древни римляни са имали специализирани роби, включително така наречените номенклатори (от думата за име). Та движиш си по стъргалото, номенклаторът ходи след теб и като се запознаеш с някого, както си му редът: "Приятно ми е, дъръ-бъръ-бър-бър...", той чува, разбира и запомня името на онзи. И си подготвен, а не да червиш нЕкой ден.

В един по-уреден свят бихме ходили на оф-роуд разходки, придружени и от навигатор, и от номенклатор.

Поздрави! И да живеят странните никове!
                          Искам България чиста!

Коментар

Fly free-въртолетите и самолетите имат 6 степени на свобода.
                            Обичам да не завися от никого и от нищо.
                            Където го видите съм аз./Някъде го срещнах откраднат и го ..../

Коментар

Тези дни се бях сетил да пусна такава тема. Колегата kolonal ме е изпреварил.
                              Като ученик слушах само твърда музика. Имаше една група Tankard. (които доста се изложиха във "фестивална" преди много години) Та техния вокал се казваше Andreas Geremia и му викаха Gere. Аналогията Георги - Гере не е много далечна - дойде от самосебе си, а и ми беше омръзнало като някой в стаята викне "жоре!" да отговаряме двама-трима. Приех новия прякор с радост. И от тогава така си остана.
                              LZ1GYY
                              0898 436 956

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X