Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Възродени легенди или ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Възродени легенди или ...

Виж, входа на Нивовата раздатка е на кардан - теоретично можеш да завреш какъвто си искаш двигател и скорости отпред. Друг е въпросът колко ще живее всичко след това - с тези материали от говнолин...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
      Като става въпрос за реплики: Един, любим за мен,американски идол е Ел Каминьо - силно се надявам, да не се появи някоя лигава ...
      ми то има от няколко години вече някакво такова недоразумение, потърси го из нета
      Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
      http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
      http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Според мен си струва да се възроди всяка една класика защото тези коли са правени с повече желязо и почти никаква електроника, което запазва духа на старата епоха, когато по-вероятно е от чистачките да текне масло от колкото електрониката ти да блокира след преминаване през бордюр, на което между другото скоро бях свидетел !
        На мене лично най-много ми харесват Чарджъра на Додж и всички останали от този тип "мускулести" коли. Дори на такава кола бих се кефил повече ако е направена като показаните в темата от колкото някоя съвременна алтернатива
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Само дето възраждането касае "фасона", а съотношението: желязо - електроника си е напълно съвременно. Тази тенденция, като че ли намира почва, най-вече в носталгията на улегналите днес /и материално стабилизирани/, вчерашни хипита. А май и във творческата недостатъчност на дизайнерските търсения.
          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Ето и последните новини. Събирайте пари, ТОЙ се върна:
            http://www.drive.ru/dodge/news/2008/...adrenalin.html

А това беше дядо му
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Коментар

Седя и гледам последната снимка, гледах така 5-10 минути и сравнявах-размери-еднакви, на старата машина предния капак е по-дълъг заради по изправеното предно стъкло ,но пък покрива на новата пак почва от където почва и на старата, това важи и за абсолютно всичко останало, НО разликата въпреки това е очевидна-казват, че добре скроените автомобили, колкото и да са огромни, не можеш да им осетиш реалните размери-новия изглежда много,много по-голям въпреки еднаквите размери...дори колелата са изкопирали...ама новите наистина са огромни...някои трябва да каже на американците на бъдат по-скромни с размерите, че тия черни рапери дават много грозен пример.

Коментар

Той наистина е по-голям. А колелата са такива заради това че изискванията за стабилност и устойчивост на пътя са съвсем други вече. Доколкото видях може да достигне 0.88g странично ускорение - нещо което прадядото с неговите високопрофилни балони не може и да сънува.

Коментар

http://vbox7.com/play:d8a59f7a
                    Танки грязи не боятся!

Коментар

хаха, старо но златно както се казва. Беше на сайта на Мустанг преди година.

Коментар

фърлете по едно око и на тва =))
                        Това е американската кола, която за мен е на второто стъпало след Charger 68/69, това е прекрасната Buick Riviera от 65 !

...тва нещо по доло дето прилича на Лексус ... е концепт на Буик Ривиера...

От съвременните американски автомобили най ми допада първата модификация на Додж Ваипър...страхотна е !

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                          фърлете по едно око и на тва =))
                          Това е американската кола, която за мен е на второто стъпало след Charger 68/69, това е прекрасната Buick Riviera от 65 !

...тва нещо по доло дето прилича на Лексус ... е концепт на Буик Ривиера...

От съвременните американски автомобили най ми допада първата модификация на Додж Ваипър...страхотна е !
                          Между тия двете няма нищо общо!За какво възраждане става въпрос?То е някаква тотално нова измишльотина.Старият е по-хубав.
                          Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

Първоначално публикуван от Drugarq Преглед на мнение
                            Между тия двете няма нищо общо!За какво възраждане става въпрос?То е някаква тотално нова измишльотина.Старият е по-хубав.
                            Името другарю,името.
                            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Тази сутрин видях близо до пазара в "Иван Вазов" нов вариант на малко "Фиат"-че. Дето беше, да речем, чичо на дребната "Застава". Много бързах и не можах да го разгледам подробно, а нямах и снимащо устройство. Но то хем веднага ме подсети за оригинала, хем ми се видя симпатично.

Знае ли някой нещо за него?

Поздрави!
                              Искам България чиста!

Коментар

Сигурно Фиат 500.... Кефи!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X