Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Възродени легенди или ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Възродени легенди или ...

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
    Е те този е особено мазен да:

Много е напомпан.Стария е по-хубав.Старото Мини и то е по-хубаво от новото.Нацисткият Волксваген е по-добър от новия.Новата костенурка е много женствена.
    Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

Първоначално публикуван от Drugarq Преглед на мнение
      Много е напомпан.Стария е по-хубав.Старото Мини и то е по-хубаво от новото.Нацисткият Волксваген е по-добър от новия.Новата костенурка е много женствена.
      Ми аз напомпаните версии съм сложил. Другите са много добродушни... Единствено Марк ІІ от сериите BOSS като 427 и производните имат необходимото излъчване и агресия. Иначе за Минито съм абсолютно съгласен, за Фолксвагена не мога да взема отношение - не харесвам и стария и новия - познайте що? Щот няма никаква агресия в него
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ми аз напомпаните версии съм сложил. Другите са много добродушни... Единствено Марк ІІ от сериите BOSS като 427 и производните имат необходимото излъчване и агресия. Иначе за Минито съм абсолютно съгласен, за Фолксвагена не мога да взема отношение - не харесвам и стария и новия - познайте що? Щот няма никаква агресия в него
        американски коли а >> агресия ??

на тоя нов грозник по доло му викат Чарджър ??
        (чарджър е една от малкото коли американски които харесвам...ама 68/69...не 2...и някоя си)

ето тая злобна твар е моя блян...7,2 литра 8 цилиндъра ,не е хеми ,но не е за пренебрегване.
        А новия прилича на жалка имитация на некво Деу или некво друго кореиско...санг йонг ?

Коментар

Абе не знам. Хубави са, но се получава нещо като с филмите - прави се нещо уникално добро и след него се пускат още 5 серии колкото да "оберат" стихването на овациите...

Коментар

Имам запорожец от старите Иван Грозни и си го пазя .Яд ме е че си продадох волгата М 21 сега такава запазена не мога да намеря .Въпрос на вкус
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
              американски коли а >> агресия ??

на тоя нов грозник по доло му викат Чарджър ??
              (чарджър е една от малкото коли американски които харесвам...ама 68/69...не 2...и някоя си)

ето тая злобна твар е моя блян...7,2 литра 8 цилиндъра ,не е хеми ,но не е за пренебрегване.
              А новия прилича на жалка имитация на некво Деу или некво друго кореиско...санг йонг ?
              Само за сведение от доста време десктопа на компа ми е това:

Иначе от братята Чарджър/Куда харесвам много повече Кудата и ето поредната възродена легенда:
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

http://images23.snimka.bg/005047379-big.jpg
                http://images23.snimka.bg/005047394-big.jpg

Коментар

Лепкай направо:

Това тук е BMW 850 V12 всъщност

За тази хубавица също имаше инфо нейде. Но това са Къстъм кари в стил Хот Род

Коментар

Само за сведение от доста време десктопа на компа ми е това:

я къф спортист изкарали кореиците =)) ше рече човек ,че прилича на "шевролет" лачети от ВТЦЦ

=)) За мене Чарджъра е неповторим.

Абе тия американци мноо обли зели да ги праят тия възродени легенди ....объл чарджър?!?"Нее това е невъзможно ,Ние тук говорим свободно.ТоооВаааа е ЧАРДЖЪРРРРРР" ....не ,не е-обло е кат костенурката на ФВ! (говоря за втория концепт дето показа ,не състезателния)

Коментар

Темата е много добра според мен. Не бих могъл да кажа нещо особено по конкретните марки, но като цяло идеята за "възраждането" много ми допада по две причини:

1. Тя носи подчертано виждане за автомобила, не само "не разкош, а средство за придвижване", а като част от цивилизацията и културата - следователно и от традициите. Което е хубаво.

2. "Възраждането" носи разнообазие във време, в което модата, близките технологични позиции на водещите производители, както и ожесточената им конкуренция (може би с помощта на промишлен шпионаж) започват да раждат прекалено еднакви коли. А за разлика от мнението "Еднаквото е красиво", което преди години бях чул от една госпожа - другарка (да, от дама, а не от фатмак), аз смятам, че разнообразното е красиво.

Друг е въпросът, че хич не е лесно хубавата идея да се превърне в хубави коли. И не е речено да са винаги сполучливи. И на мен старата "костенурка" ми харесва повече от "възродената".

Поздрави!
                      Искам България чиста!

Коментар

Според мен аеродинамиката е виновна!Покрай нея всички станаха еднакви.

Коментар

Аре пак - сравнението майка на затъпяването ама нейсе

Коментар

Е все пак има и хубави аеродинамични.Ама са мноого стари.
                            Прикачени файлове

Коментар

Аре пак - сравнението майка на затъпяването ама нейсе

ама аз не отричам че си приличат ,просто казвам ,че няма излъчването на стария.Докато старата машина гледа навъсено ,злобно ,заплашително ,на новата погледа и е един такъв пак лош ,ама не е това което трябва да е ,се едно некво пухкаво личице да те гледа на кръв....ми.....
                              Вижте Лада Нива и "шевролет" Нива

Коя ви харесва повече а? Коя има стил и на коя той липсва?
                              Смеите се колкото си щете ,но за мен старата лада нива си е икона в дизаина (предницата по-точно).Лицето и излъчва спокоиствие ,има човешки черти-фаровете са очи ,мигачите над тях мигли-не е ли прекрасна!Толкова изчистена и човечна е.

Коментар

Татра
                                А това второто прилича на най-бързата ютия в света.
                                Определено изглежда странно, но не ми е по вкуса. Ако ще е аеродинамично трябва да е нещо такова:

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X