май тая фронтерка я видях в друг форум
Дай по близък план на скобите за въжетата които предпазват от клони,да вида тяхното захващане,че мойта май май бая я понадрах
А това според вас защо е закачено за дървото??И някой съмнява ли се,че сме се върнали по обходен маршрут???
По стълби ми забраняват пеша заради проблем с коляното.Не стига че е забавно а е и красиво.Бравус.
Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Здравейте с 2 снимки на новите ми гуми.Сега мога да троша колата по-смело от преди,което според много хора е предимство.Размера е скромен за фронтера-265/75/16.
Ей, опасен е този вирус! Заболяването е много скоротечно и се развива в правилната посока ...
Здравейте с 2 снимки на новите ми гуми.Сега мога да троша колата по-смело от преди,което според много хора е предимство.Размера е скромен за фронтера-265/75/16.
Опааааааа.Почна се-вече си на бобслея.Спиране няма,ама е голям кеф.
Особено ако няма санитари наблизо.Честито,готини са и джипа изглежда много добре.
Колеги , сериозно , какво ви е мнението за тези гуми , чудя им се от 1 месец .Всеки ден ги гледам като излизам от гаража - продава ги гумаджията отсреща.
Зависи за какво ги искаш, това е регенерат за кал, на асвалт и мокри настилки не се държи добре, на сняг и лед също. Ако си често по калищата е супер бюджетно решение, за повече инфо потърси из форума а за нагледен материал в подраздел разходки.
Коментар