Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Произлиза от ПРЕДСТАВЯНЕ НА НАШИТЕ ФРОНТЕРИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Произлиза от ПРЕДСТАВЯНЕ НА НАШИТЕ ФРОНТЕРИ

Реших,да пусна една темичка която се повтаря с тази в основният форум с разликата, че тази да бъде само за представяне на ОППЕЛ-ФРОНТЕРА.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СНИМКИ!!! и ккратко описание на подобренията които сте правили по нея. Естествено ако има такива.
    Това е моята гуми малатеста кобра нт-255/75/15 за сняг хич ги няма за кал 100%
    Последно редактирано от fanatic; 16-01-08, 16:19.
    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Re: ПРЕДСТАВЯНЕ НА НАШИТЕ ФРОНТЕРИ

за сняг хич ги няма
    Искаш да каже на лед,щото...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

колега вилик май си се прекарал да купуваш зимни гуми, аз установих че предимството да караш 4х4 е че не е нужно да купуваш 2 комплекта гуми, а направи си взимаш едни всетеренни и си караш постоянно с тях.
      Последно редактирано от fanatic; 16-01-08, 16:23.
      no signature no problems

Коментар

fanatic снимката с лодката ще си я сложа на декстопа ,а за повтарянето на темата писах в самото начало.С какви амортисьори си,че така се гъне ?

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
          fanatic снимката с лодката ще си я сложа на декстопа ,а за повтарянето на темата писах в самото начало.С какви амортисьори си,че така се гъне ?
          Дай ми да покарам твойта фронтера и тя ще се гъне така
          а иначе за амортисьорите са си стандартните даже оригиналните всичко си е в нормата нищо не съм преправял по окачването освен втулките от волга ама те не допринасят нищо
          Много се радвам че ти харесва сниката с лодката макар че е с лошо качество имам и други подобни ще ги пусна.
          no signature no problems

Коментар

мале,само пет учасника в форума .
            Fanatic-знаеш ли къде мога да намеря пластмасовите ....... които ги имаш на тавана за слагане на багажник и как се наричат?
            Последно редактирано от fanatic; 27-03-07, 22:43.

Коментар

не са пластмасови а метални, по автокъщите ми искаха по над 200 лв. за 2-те и аз си ги направих сам. има си фабрични дупки и не е трудно, после си купуваш някакъв багажник какъвто си харесаш и си готов.
              no signature no problems

Коментар

от лека кола нестават ли?

Коментар

Първоначално публикуван от vilik
                  Последния упгрейд, днес си сложих амортесиор на капака... край с досадното подпиране . Aмортесиорa e oт пасат Б5 за предния капак

Хитра работа,браво.Като гледам амортисьора и на А3 май е същия.
                  Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Vilik добре си го измислил те на Фронтерите честичко трябва да се вдигат капаците та така ще ти е удобно

п.с. хубаво се занимаваш с глезотийки ама вземи малко антифриз си долей.
                    no signature no problems

Коментар

Ееее колега стига де, охладителната система съм я почиствал основно миналата седмица ... като при това се включва и измиване на казанчето с морска сол антифриза е толкова бистър,че дъното се вижда акварюма на времето ми беше по-мръсен ... просто на снимките не е излязъл
                      Ето и пълните инструкции как се почиства казанчето
                      Тествано е
                      http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic...A%E0+%F1%EE%EB

Други дефекти ми търсете ,че вече ми е скучно няма какво да оправям

Коментар

Първоначално публикуван от vilik Преглед на мнение
                        Ееее колега стига де, охладителната система съм я почиствал основно миналата седмица ... като при това се включва и измиване на казанчето с морска сол антифриза е толкова бистър,че дъното се вижда акварюма на времето ми беше по-мръсен ... просто на снимките не е излязъл
                        Ето и пълните инструкции как се почиства казанчето
                        Тествано е
                        http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic...A%E0+%F1%EE%EB

Други дефекти ми търсете ,че вече ми е скучно няма какво да оправям
                        Аз пък си викам 'брях таз фронтера на този вилик чисто нова' а то истината била в морската сол
                        no signature no problems

Коментар

vilik:
                          леле колко ти е чист двиг. ти всяка седмица ли я миеш под капака ?
                          LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                            vilik:
                            леле колко ти е чист двиг. ти всяка седмица ли я миеш под капака ?
                            Е то и фронтерата доста време я избирах при положение,че бях неограничено време в Германия, с пробег под 100h е,колко точно не ми се казва,че сте почнат пак споровете като се видим някой ден ... то си личи . А колкото за двигателя последно го мих като сменях спирачната течност на хидравликата на съединителя(има тема),по принцип обичам да е чист,нали все си намирам някакви занимавки няма да се цапаме я .Истината иначе е да си купите водоструйка ,
                            аз съм си взел Bosch(150 лв разходи) а това да имаш чист джип - безценно.

Коментар

вилик -на каква цена ти излезе амортисьорчето за капака,
                              Въпрос към модраторите как да са въстановя снимките които съм показал в форума,нещо се скапа сървъра на който ги бях качил.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X