Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Калпав клиент!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Калпав клиент!

Тъй и тъй вече сме в спама - сутринта гледах едно предаване, бивши собственици получават 1200 лв. честитка от ЧСИ. Гръм от ясно небе, осъдили ги в тяхно незнание. Заради такса сградна инсталация 40 лв., на апартамент, продаден преди много много години. Таман 3 пъти подред е потъпкано правото на потърпевшия, вкл. основно конституционно такова. Не съм лош човек и не го пожелавам на никой, дори на тия дето ме плюят заради становището ми. Като излезе в нета ще пусна линк. А Кольо е късметлия, на някой събор ще го помоля да ме оцапа с масло, за късмет.

Коментар

Ааа, дойдохме си на думата, ЧъСъИ- та и длъжници. Дълъг път извървя Терзиев, през казарма, спирачни апарати и хладилници...
      And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

"Ааа, дойдохме си на думата, ЧъСъИ- та и длъжници. Дълъг път извървя Терзиев, през казарма, спирачни апарати и хладилници..."................ И Асан да ми казваш пак ще те обичам! :-) ............. @Коле, работата спешна брат, прави бяхте за лечението. Да кажеш кога да идвам да ме намацаш с най-окаляната гресчица. Да прихвана от твоя късмет. Таман се връщам от куриера. Вчера почти целия ден бях репортер, снимам пращам и се разправям, от 2 пратки едната сбъркана. Хем размери си разменяхме, снимка им дадох кво ми трябва, и пак очевидна разлика. Да бяха казали чертеж щях да им пратя, по цял ден с туй се занимават и па не разбрали. Тоя кутсузлук верно ще дойде патологичен, търговците нямат вина, ама никаква! (майтапче) Понеже са ми симпатични - като минавам през София ще отида да им оставя половината разходи за куриер, нищо че са малко некадърни.

Коментар

Първоначално публикуван от ikirov Преглед на мнение
          Да кажеш кога да идвам да ме намацаш с най-окаляната гресчица. Да прихвана от твоя късмет.
          0898 942541
          Като искаш ще те омажа с кална грес, ама за да прихванеш от моя късмет-друго трябва.
          Някъде му викат "вземане на кадем"
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

.... Доволен съм от машината, не съм доволен от гаранцията, прав съм за себе си. ..............
            Сменял съм марки или магазини точно заради кофти отношение, но в никакъв случай не бих си причинил подобно нещо - да губя време в разправии с подобни сервизи, а точно на райдер сервиза е известен с отказа поради "неправилна употреба"

".......... Тия клиенти също не са прави, то очевидно. Държавата позволява двете крайности, и затуй ако не се вардиш сам и Господ няма да те оварди тука. Джунгла, в която по-наглият печели....
            Точно заради това съществуват и такива списъци с "некоректни клиенти" и не малко онлайн магазини отказват да пращат стока до тях.

.....ама клиентите нещо не ги разбирам що недоволстват като пиша неща дето евентуално не ги знаят и тия факти са в техен ущърб....
            просто ти се чудят как може да си губиш времето с подобни разправии вместо да смениш магазин/сервиз/марка или каквото там, че да си нямаш проблеми с гаранционни сервизи.

....бивши собственици получават 1200 лв. честитка от ЧСИ. Гръм от ясно небе, осъдили ги в тяхно незнание. Заради такса сградна инсталация 40 лв., на апартамент, продаден преди много много години. Таман 3 пъти подред е потъпкано правото на потърпевшия, вкл. основно конституционно такова.....
            Това ни се случи преди 6 месеца.
            Нито хартиена фактура е идвала, нито електронна (няма дори записан мейл на който да я пращат), но в един момент се оказа, че от сметка 30лв за сградна инсталация дължим 600лв. Имало дело, били сме осъдени, дадени на ЧСИ и там каквато им е процедурата. през цялото време никой по никакъв начин не се е опитал да се свърже със собственика на помещението.
            I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

"Това ни се случи преди 6 месеца.Нито хартиена фактура е идвала, нито електронна (няма дори записан мейл на който да я пращат), но в един момент се оказа, че от сметка 30лв за сградна инсталация дължим 600лв. Имало дело, били сме осъдени, дадени на ЧСИ и там каквато им е процедурата. през цялото време никой по никакъв начин не се е опитал да се свърже със собственика на помещението." .............. И кво после?

Коментар

.... Нито знаеш с какво се занимавам, нито е тука мястото да пиша....
                Аз пък си мислех,че знам. Ама ей на - Вятърния оня ден ме репликира, че вече си бил на ново поприще .
                Обаче, Ванка , едно да знаеш : фен съм ти !
                Много се възмутих га те бамнаха с предния ник , затова и много се зарадвах тия дни като почнА да влизаш пак с познатата продуктивност. Беше станало скучно тука и човек няма на какво да се усмихне .
                Дерзай ! ...доде не дойде нов бам .
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Пак ще ме баннат, споко. Тоя ник вече е банян, вече не помня за какво беше. Някой мод нещо не съм го кефел. В КМБ да имаш по-различен възглед води от присмех до ненавист. Никога не съм успявал да навия приятел или колега да направи нещичко по въпрос, по който иначе псува на 2 ракии. Да разбере, че има присъща, дадена от Бога свобода, и по Конституция тоже. Ей такива теми водят до присмех, ето и колегата горе станал жертва на ЧСИ мафията, и съм убеден, че през ум не му е минавало да потърси и да се сдружи с подобни. От детска градина до кончина се подчиняваш на тъпи стереотипи, без да ти мине през ум, че може и другояче да е. Та тъй, 40 години пинг до пенсия, половината пари за данъци, после беден по критериите на самите НСИ, в страна дето сме на опашката по всичко в ЕС. Кой да окраде хазната винаги се намира. Знам, че смятате всичко това за тъпни, неслучайно темата е в спама. Ето, и черен списък ни направили, ако не дай си Боже някой си потърси гаранцията примерно. Който там купувал - знаел кое ще се строши и кое не. Аз нямам тия суперспособности, и нося на подигравки задето чета дребния текст. Забавно е, Владо, 99% от останалите теми са ми безинтересни.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X