Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хермафродит в бездействие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Хермафродит в бездействие

Ефектът copy/paste в светлината на клиничната психоанализа е много прост и лесен за премахване комплекс, но изисква отдаване, разбиране и желание за промяна от страна на пациентът.

Коментар

(разбирай смЕх)
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

А, добре, щом е за майтапа!

Коментар

Акселерация

Може ли да детерминираш.Това не са негативизми към жените.Това е самата истина,а и от такива неща-закачки,почва любовта
          Последно редактирано от ninja_1; 06-01-08, 22:06.
          8)!!!Живей за деня в който ще умреш!!!8)
          bg.wikipedia.org [url]www.free.hit.bg/igrite[/url]
          [url]http://translate.google.com/translate_t?sl=en&tl=bg[/url]

Коментар

И 2-та пола са особняци, Башка дет се вика, в това няма спор

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
              То зад този минава един път, и ако постой там доста време ще си купува и задна броня, защото стърчи на пътя... оня ден минах покрай него
              Да, запушил е баш "пътя" по който често минавам.
              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Леле какво стана тука?
                Тръгнахме от неправилно паркиране и потъпкване на правата на един стълб,минахме през женското паркиране и сега четем някакви неща където не мога да ги разбера
                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                  Леле какво стана тука?
                  Тръгнахме от неправилно паркиране и потъпкване на правата на един стълб,минахме през женското паркиране и сега четем някакви неща където не мога да ги разбера
                  какво неразбираш , сега трябва да ти обяснявам , я подобре сваляи шортите и в леглото
                  sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

тука почна да се пише на някакъв език неразбираем(адвокатски некакъв не знам)яко сложни думи.Аз не мога даже да ги прочета а вие даже ги пишете

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                      тука почна да се пише на някакъв език неразбираем(адвокатски некакъв не знам)яко сложни думи.Аз не мога даже да ги прочета а вие даже ги пишете
                      Евала брат,другият път ще пиша ПО-БАВНО,ма от де да знам че ШЪ четеш темата,да се редактирам малко.

Ако можех да разбера какво съм словоблудствал по отношение на нещастливия человек,и сега щях да прекроя писанията си,но уви и на мен ми е затруднително ...и на моменти очудително,какво ли съм пожелал в дадений момент да споделя с вам.

ПСсериозен)Езика е Кембълски,лека му пръст и вечна му памет.
                      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                        Евала брат,другият път ще пиша ПО-БАВНО,ма от де да знам че ШЪ четеш темата,да се редактирам малко.

Ако можех да разбера какво съм словоблудствал по отношение на нещастливия человек,и сега щях да прекроя писанията си,но уви и на мен ми е затруднително ...и на моменти очудително,какво ли съм пожелал в дадений момент да споделя с вам.

ПСсериозен)Езика е Кембълски,лека му пръст и вечна му памет.
                        sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                          А ако може следващия път още по бавно да пишеш ,че аз не мога да чета бързо.
                          А и аз съм като някоя тетка ,на всякъде да се намешам

Коментар

Аз пък ходя по леда с маратонки пума и те са без милиметър граифер....знаете ли как хубаво се парзалям...с достатъчно засилка се минава от всякъде =)) ,но и повече не вреди...вече се блъснах в астра...=))

Коментар

Първоначално публикуван от seslav Преглед на мнение
                              Акселерация

Може ли да детерминираш.Това не са негативизми към жените.Това е самата истина,а и от такива неща-закачки,почва любовта
                              Няма да "детерминирам", щото да не вземе да почне любовта, че мале-е-й...

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                                Няма да "детерминирам", щото да не вземе да почне любовта, че мале-е-й...
                                Само така .Няма да детер...не знам си какво.(Абе къде ги намирате тия думи)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X