Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хермафродит в бездействие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Хермафродит в бездействие

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
    Аз пък ходя по леда с маратонки пума и те са без милиметър граифер...
    как си минал на преглд с тия галошки , де ги на регенерат тези маратонки
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
      А, добре, щом е за майтапа!
      и аз , на маитап
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
        как си минал на преглд с тия галошки , де ги на регенерат тези маратонки
        знаеш как е-$$$ ,щото на регенерат искат повече $$$ ,като разбрах за $$$ им казах #*%@#$& %#$&*

Коментар

Няма да "детерминирам", щото да не вземе да почне любовта, че мале-е-й...
          днес ми казаха че акселерация е ускорение по което съдя че си го приела че съм го написала по инерция аи както казах това са бъзици нищо повече
          8)!!!Живей за деня в който ще умреш!!!8)
          bg.wikipedia.org [url]www.free.hit.bg/igrite[/url]
          [url]http://translate.google.com/translate_t?sl=en&tl=bg[/url]

Коментар

Първоначално публикуван от seslav Преглед на мнение
            днес ми казаха че акселерация е ускорение по което съдя че си го приела че съм го написала по инерция аи както казах това са бъзици нищо повече
            малее човек ,напрао та разбиха ,щи дам точка ,че отцепническото крило да продължава да пише глупостите си =)) ,инак умира =))

Коментар

малее човек ,напрао та разбиха ,щи дам точка ,че отцепническото крило да продължава да пише глупостите си =)) ,инак умира =))
              абе как ги давате тия точки аз така и не разбрах.
              На мене ми се показват некакви зелени и червени и ми пише " Последна получена оценка на репутация"и не знам какво става много сложно бре
              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                абе как ги давате тия точки аз така и не разбрах.
                На мене ми се показват некакви зелени и червени и ми пише " Последна получена оценка на репутация"и не знам какво става много сложно бре
                в горния десен ъгъл на всяко мнение има една везничка-като я натиснеш ти се появява прозорче с :
                1 Одобрявам
                2 Неодобрявам
                маркираш едно от 2 те и можеш да оставиш коментар (за неодобрение е задължителен маи)

Коментар

Благодаря

Коментар

Ми така е, те тия стълбове като ги слагат където им падне! При нас има едно с.Левуново, та там турнали стълб на средата на улицата! Кара си човек кротко по средата на улицата и си мисли за негови си работи и изведнъж СТЪЛБ ! После се чудиш той ли е дошъл при тебе или ти си отишъл при него! Добре че са и сложили и дупки на тази улица та да не може да се кара бързо!
                    "Do not correct a fool, for he will hate you;
                    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

@seslav, освен "ускорение", терминът по отношение на подрастващото поколение, се използа в смисъл на изпреварващо физическо спрямо психическото развитие. Сега да не вземеш да се засегнеш! Не е обидно. Това е световна тенденция. На външен вид тя се изразява с по-висок ръст и тегло, ранно развитие на първични и вторични полови белези - по-простичко казано - гледаш 190 см "мъж", обувки 46 номер, рамене като гардероб, а още по-нагоре - те гледа едно детско лице, защото то си е дете, на 15 години примерно. Подобен пример мога да дам и за момичетата, само че те се опитват да "компенсират" детското си лице с тонове грим и става една...не е за гледане. Естествено, че разбирам, че се майтапиш. Моят пост беше в същия дух. P.S. Абе, много са ти "зачервили" бузките! От къде ги изколекционира толкова наказателни точки?

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                        Ми така е, те тия стълбове като ги слагат където им падне! При нас има едно с.Левуново, та там турнали стълб на средата на улицата! Кара си човек кротко по средата на улицата и си мисли за негови си работи и изведнъж СТЪЛБ ! ......
                        Да не би да е това

Коментар

От къде ги изколекционира толкова наказателни точки?
                          Не мога да ти кажа знам само че го видях след гласуването ми за 4х4 автомобил на годината аи не се учудих понеже имах 5 на класното в деня когато разбрах че нямам точки.винаги е така при мене едното за друго ама не е и лошо.Иначе за акселерацията имам я 178см 78кг.иначе не съм се обиждал въобще.

Коментар

eи какъв е този стълп посредата мотаж ли е някъкав

Коментар

Е това е България,всеки си строи където иска,независимо какво има там
                              [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
                              [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                                Да не би да е това
                                Разбирам че с.Левуново не е изолиран случай! Явно това си е някаква нова тенденция в поставянето на стълбовете! Може би е някаква нова мярка за повишаване на бдителността на шофьорите!
                                "Do not correct a fool, for he will hate you;
                                Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X