[QUOTE=sek.1;3507305]Добро да е ! Кольо при мен по врачанско е около 20 лева на декар . То по добре някой да го работи от колкото да буренясва . Колко е тази година изкупната на тон
Аз фактурирах по 29 ст. В Добруджа по 30. Щото са близко до пристанището, и транспорта не оскъпява стоката.
По Врачанско може да е и 27, заради транспорта, не знам.
Тези дни ще жъна царевицата, а тя е на 25 ст. Има индикации, че ще стане 26, ама търговцитв трудно вдигат цената.
Кафенце, и после да валирам.
280лв. пшеницат, 260 царевицат в Бреница.
За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Ракии,Наздраве!
Разглобен съм,днес цял ден събирах дарака.За утре остана да му зашурупим картера,да сложим жабата със въздушният филтър,новото масло и да ходи да бръмчи по нивите.Днес щеше да е готов,но папурите от магазина в Добрич ми дали два комплекта основни лагери,вместо комплект биелни.Инак по фактура са написани ток,та докато издиря лагери в района,изгубих два часа.
Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Добра вечер от мен!
След уморителен ден, водката влиза достатъчно добре със салатка от доматки с печени чушки(за некои ора пиперки )
Наздраве!
Мойте печени чушки / пиперки / за доматената салата са леееко люти . Неочаквано добра комбинация. ....а излъгах , не били печени ами пържени ...ама се тая ...наздраве
Мойте печени чушки / пиперки / за доматената салата са леееко люти . Неочаквано добра комбинация. ....а излъгах , не били печени ами пържени ...ама се тая ...наздраве
Те това е супер за мезе!
Наздраве!
Моята салата: Печени пиперки/капия нарязани както ни харесва, натрошено сирене, майонеза или кисело мляко въпрос на вкус, малко чесън, сол, оливие.
Наздраве!
0878 79 20 61 Борис
И аз се добрах до бара.
Днес валирах 300 декара, направо съм разглобен. Валирането е лека операция, трактора може да върви с каквато си иска скорост, и аз го напъвам. Ама друсаааа... Та съм схванат целия.
Ако има някоя 22 годишна масажистка да ме размачка малко...
После аз ще върна жеста.
И аз се добрах до бара.
Днес валирах 300 декара, направо съм разглобен. Валирането е лека операция, трактора може да върви с каквато си иска скорост, и аз го напъвам. Ама друсаааа... Та съм схванат целия.
Ако има някоя 22 годишна масажистка да ме размачка малко...
После аз ще върна жеста.
Наздраве.
Те така стават белите
Наздраве!
0878 79 20 61 Борис
Коментар