А уж беше по-нормален. К'ви танкове бре? Няк'ва игра? На водчица с тоник.
Наздраве!
Аз нормален?
Абе ти нормален ли си?
Пък танковете си е игра, ама явно за лапета с бързи мозъци и бързи пръсти, че мен все ме убиват. Бавно мисля, и бавно реагирам. Ама понеже е танк, а не да отглеждаш агънца или цветя например-кефи ме, та си погърмявам отвреме навреме.
Имаме си и цял раздел само за тази игра, доста хоря разпускат с нея.
Какво па е "кухо наздраве"? И гледай тая година да се видиме повече от миналата! А ракията дето я правите е СУПЕР!
Наздраве!
"Кухо" наздраве означава, че съм си изпил пиенето, и викам наздраве, ама нямам налято в чашата. За виждането-заповядай след две седмици в Кърджали. За по-натам през годината ще видим, не мога да кажа каква ще е програмата.
Не знам за коя ракия говориш, но аз не съм варил ракия от години, брата се занимаваше с тази работа, ама и той вече се отказа, че казана сдаде багажа. На събора дето я пихме беше купена. Пак домашна, но купена от колега на брата.
От няколко години почти вече не пия ракия. Е, не съм се отказал категорично, но нарядко, и почти винаги само с повод.
Не, че нещо, но започнах да се настървявам, и на вечер започнах да пия по 200-300 грама, след това и вино или бира, и айдеее, сутринта акъла-друг...
То и вино не пия ввче. Тази зима съм изпил всичко на всичко 5 литра.
Та си карам на биричка-лесно влиза, и лесно излиза, и на сутринта съм свеж. Ама всяка вечер по 2 литра, няма лабаво.
А сега на кафе, и после на село. Топло-студено-трябва да си оправя трактора, че сезона дойде.
Коментар