Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар Наздраве 5
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар Наздраве 5
Наздраве със сладолед.
Тука ми се натресе един кос с натъртено крило в остъклената тераса. Докато гледах лозя всякакви страшни работи им мислех на тия твари ама тоя ми влезе в къщата. Пробвах да го хвана за да го водя на доктор - колкото за беля може да лети. Като стане тъмно ще го хвана с два пръста ама пък докторите ще са затворили.
Коментар
-
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеРакиено е вече,Наздраве!На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнениеИмаме, ма вече сме готови! Наздраве!.....На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнениеЕ като при теб е по-топло, не е ли тръгнало да се развива? Наздраве!На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Днес ходих до Златоклас, Там с Пламен си побъбрихме, и той ми подари един хидравличен разпределител за трактора, че имам ядове с хидравликата на трактора.
Освен това взех за проба и една джаджа-ГПС навигатор за земеделски нужди, за андроид.
То преди време като се бях разтърсил за нещо такова бях попаднал на този продукт-Machinery gude, унгарска фирма, ама цената ми се видя висока. Е, аз питах за комплектация за по-голяма точност, но все пак...
А и невъзможността да пробвам кое как(ръка да види...) ме възпираше да си взема такова.
Обаче Пламен го е пробвал и работил с него, но е минал на по-висок клас техника, та това му е излишно. Разбрахме се да го ползвам тази кампания, и ако ми върши работа-ще плащам.
Та по повода съм си нарязал наденичка и съм си налял бира.
Та това толкова писане имаше за цел да каже,ч е имам повод да ви кажа наздраве.
Е-наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар