Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kонтейнера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Kонтейнера

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
    Предложение до раководството на саита, за това ли говориш?
    Ето ти и отговора :
    Призоваването към гласуване на репутация е забранено

да бе , да ,няма проблем , щом е за правилата
    грешката е моя , ок, пич
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

тази вечер е петак и е време за забавление на наздраве , я да распуснем
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
        тази вечер е петак и е време за забавление на наздраве , я да распуснем
        Тази "вечер"сладък мой като гледам кога си писал е събота-не че е лошо,ама почваш или сега удряш ръчната от петък?!
        Бе вързах ти се и си отворих една бира-днеска съм домошар,наздраве/в 4часа-бахти,не съм стока,ама покрай тебе топтан-куку/
        Последно редактирано от maxxx; 12-04-08, 05:01.

Коментар

Отворих си още една,да се свиткам в ренегата-що дигнах капака на туй изчадие безжично?!
          Юли,след някой час/вече сме утре,баце/ ще ти рЕдим въпрос за бизнес в кафенето.Една барака от Италия да спретнеш.Ама да мога да се прибера до Русе на собствен ход.TLC-90,за около 20к.+твоята баничка-мисли позитивно.Обещах Фрутито на малкото и ме гледа многозначително в последно време.Пък за тролей няма авоари,влез ми в положението.
          Ако загатнеш будна съвест по празниците мога да си намеря работа към София-оня да фърля плувката като не сърба сериозно.Цвят,оборудване,водки,мезе,капаро-ей такива щуротийки.При евентуално рандеву прибери на Ким късоцевното.

Коментар

аиде бе Макс само се каниш , кога ще идваш на сам към София

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
              аиде бе Макс само се каниш , кога ще идваш на сам към София
              Врътка има ли твой съм!
              Майко как ще се нацепииииииииииим,не е истина!!!Ще взема и буля да връща колесницата към Дунава.Виж някое хотелче,само с дневни няма да мине рандевуто/за Ким и късоцевното да не си се омотал?!/
              Оня де го бе?Да не се е закачил за стръв?То на него колко му е?!-ич!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                Врътка има ли твой съм!
                Майко как ще се нацепииииииииииим,не е истина!!!Ще взема и буля да връща колесницата към Дунава.Виж някое хотелче,само с дневни няма да мине рандевуто/за Ким и късоцевното да не си се омотал?!/
                Оня де го бе?Да не се е закачил за стръв?То на него колко му е?!-ич!
                Тук съм сине на Мрака! Пак ли ще се напивате, алкохолици ужасни? То вие май друго и не умеете...освен да пиете и да плямпате врели-некипели! Срам за Монтана и Русе сте вий, срам!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                  Тук съм сине на Мрака! Пак ли ще се напивате, алкохолици ужасни? То вие май друго и не умеете...освен да пиете и да плямпате врели-некипели! Срам за Монтана и Русе сте вий, срам!
                  Тихомире!!!Пак ти шепна-Събота е,дай с Юли да починем от вряскането ти.
                  Що не ни поканиш в Горна бе,хубавец?!
                  Ще си дойда с яденето и пиенето,не се коси за хърбавата пенсия-това му викат "безплатен семинар за бедняци"!
                  Жена ти може и да е хапвала месце/то една мръвка/,но поне детето ще спасим от туберколоза.Хора сме,помисли трезво-ние пием но зло и на такива като теб не помисляме.В колко часа да пристигам-ако си се избушил тотално пиши да взема покривка и вилици.

Коментар

Тихомире!!!Пак ти шепна-Събота е,дай с Юли да починем от вряскането ти.
                    Що не ни поканиш в Горна бе,хубавец?!
                    Ще си дойда с яденето и пиенето,не се коси за хърбавата пенсия-това му викат "безплатен семинар за бедняци"!
                    Жена ти може и да е хапвала месце/то една мръвка/,но поне детето ще спасим от туберколоза.Хора сме,помисли трезво-ние пием но зло и на такива като теб не помисляме.В колко часа да пристигам-ако си се избушил тотално пиши да взема покривка и вилици.
                    Максе, лудако луд, винаги си добре дошъл щом армагани ще носиш! Ама не забравяй да носиш повече и още много отгоре. Детенцето ми си е много добре , а майка му не знам как е и не ме интересува. Та да си дойдем на думата - вино и ракия не пия, уиски - само Джак , ама ти едва ли си чувал за него , тъй че наблегни на агнешкото по- така... Покривки и вилици ще те уредим, айде от мен да мине!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                      Максе, лудако луд, винаги си добре дошъл щом армагани ще носиш! Ама не забравяй да носиш повече и още много отгоре. Детенцето ми си е много добре , а майка му не знам как е и не ме интересува. Та да си дойдем на думата - вино и ракия не пия, уиски - само Джак , ама ти едва ли си чувал за него , тъй че наблегни на агнешкото по- така... Покривки и вилици ще те уредим, айде от мен да мине!
                      Тва съм оттървал да го прегледам.Абе вие на село само "Джак" ли сърбате?Или това е позивната на казанджията?Агнешкото е смотано като изстине,хапвай по-квалитетни блюда/охладени/-охладено пилешко,желиран мозък с джинджифил,питифури с краве масло и филе от ципура и прясна салата с балсамов оцет и зелени маслини-нищо общо с пача,чесън и чер пипер в гювече+топъл ляб и кисело вино.
                      Аре папай и не се коси,че докато се учиш да четеш може и да си спихнал накоя унция/не се величай на злато,тя е трой.../!

Коментар

Тва съм оттървал да го прегледам.Абе вие на село само "Джак" ли сърбате?Или това е позивната на казанджията?Агнешкото е смотано като изстине,хапвай по-квалитетни блюда/охладени/-охладено пилешко,желиран мозък с джинджифил,питифури с краве масло и филе от ципура и прясна салата с балсамов оцет и зелени маслини-нищо общо с пача,чесън и чер пипер в гювече+топъл ляб и кисело вино.
                        Аре папай и не се коси,че докато се учиш да четеш може и да си спихнал накоя унция/не се величай на злато,тя е трой.../!
                        Максе, влах мокър, не знам на село какво пият, аз вече казах мойто пиене. Ти как се справяш с пърцуцата бре? И с пачата дето толкоз я обичаш , че чак на мене я предлагаш? И за агнешкото изобщо не си прав, ама то няма и откъде да знаеш селяко мокър, че и студено е хубаво, то само от пача и чесън експириънси не се получават! Тези
                        охладено пилешко,желиран мозък с джинджифил,питифури с краве масло и филе от ципура и прясна салата с балсамов оцет и зелени маслини
                        от интернет ли ги научи бре мамалигарино? Внимавай като четеш и се лигавиш да не покапеш клавиатурата, че ще изгори, пък у ваше село едва ли ще има друга... Аре сега, оди си легай, че утре рано сабахлян ще изкарваш овцете и патките на паша!

Коментар

Ето и моя опит да качвам снимки. По указанията дадени от Тихомир.
                          Последно редактирано от cveti; 14-05-08, 20:34.
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Още един опит. Тишо, на горната снимка онова младото ти е адаш. Голямото лапе. А по-дъртото, познайте кой е. Хм, явно 1024х768 е голям размер, ще пробвам да ги намаля още.
                            Последно редактирано от cveti; 14-05-08, 20:33.

Коментар

Първо да ти е жив и здрав адаша! Второ, браво за снимките , само че малко ги намали. Пробвай наполовина.

Коментар

Трети опитЕй станА! Между другото, тази снимка ми е на десктопа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X