Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kонтейнера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: контейнера

Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнение
    ще ти донеса и пияни вишни за мезе видях че ги обичаш
    не че ги обичам но онзи ден нямах друго мезе около мен , а кухнята ми беше далече

приятеля ми иска да си купи едно такова дето продаваш
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
      Аз пък не ща кинти. Друго искам , ама него само господ или златната рибка могат да ми го дадат...
      Тишо-о, я се стегни! Що не пробваш, една година без хляб /и изобщо минимум въглехидрати/, не се лишавай от месо и не слушай приказки за телешкото - яж си свинско, в него има всичко. Никакъв алкохол, освен вино - червено, домашно /ма не по "кило и канче" - с мярка/.
      И много движение - на два крака, не 4х4, изхвърли всички дистанционни, ставай всеки път да си усилиш телевизора, не си спестявай никакво дребно усилие, ако имаш асансьор - не го ползвай. И с риск да ме обявят за най-ретроградният тип - пуши!
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Тихомире виш какво ти казва човека може да ти помогне направи така

каде си бе човк
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

приятеля ми иска да си купи едно такова дето продаваш [/quote]

Няма проблем само да каже какво иска

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
            Тишо-о, я се стегни! Що не пробваш, една година без хляб /и изобщо минимум въглехидрати/, не се лишавай от месо и не слушай приказки за телешкото - яж си свинско, в него има всичко. Никакъв алкохол, освен вино - червено, домашно /ма не по "кило и канче" - с мярка/.
            И много движение - на два крака, не 4х4, изхвърли всички дистанционни, ставай всеки път да си усилиш телевизора, не си спестявай никакво дребно усилие, ако имаш асансьор - не го ползвай. И с риск да ме обявят за най-ретроградният тип - пуши!
            Хах , всичко дето си гоказал го правя. Хляб не ям , месо много малко , алкохол малко само червен пелин. А за движението - ами точно то е проблема - не можеш да се движиш особено като имаш 15 - 20 кила вода в теб. И с николко инжекции на ден не можеш да я изхвърлиш. Нито можеш да дишаш като хората. А бе майната му , ще се опрайм по един или друг начин.

Коментар

Хах , всичко дето си гоказал го правя. Хляб не ям , месо много малко , алкохол малко само червен пелин. А за движението - ами точно то е проблема - не можеш да се движиш особено като имаш 15 - 20 кила вода в теб. И с николко инжекции на ден не можеш да я изхвърлиш. Нито можеш да дишаш като хората. А бе майната му , ще се опрайм по един или друг начин.
              Важното е да не се предаваш
              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Тихо какво ти е точно
                К мирной жизни не пригоден.
                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Наистина, ще се оправим - и то по правилният начин!
                  Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Ае стига сме се занимавали толкова с персоната ми.

Коментар

Ае стига сме се занимавали толкова с персоната ми.
                      Защо?Ти си част от форума,ценен кадър.Пожелавам ти да се оправяш по бързо и много здраве за напред

Коментар

Дедо Боже здраве да ни дава другото ше си го направим сами.
                        К мирной жизни не пригоден.
                        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

• Модератори - кардци

Три теми ни откраднаха за един ден.Как е възможно такова нещо Юли къде си бре ?Трябва да сложиш охрана на кофата
                          Прикачени файлове

Коментар

• До: Модератори - кардци

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                            Три теми ни откраднаха за един ден.Как е възможно такова нещо Юли къде си бре ?Трябва да сложиш охрана на кофата
                            да бе, аидуци

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                              леле аз пропуснах тиража Юли аре и на мен да дадеш стотина хиляди аз съм скромен
                              бе, аз оставих да се съберат , и станаха близо 3,000,000 утре се изтегля моя фиш и другиден отивам с газката да ги товаря

Коментар

• До: Kонтейнера

Виж какво намери в нета за трезвениците :
                                И изобщо, прав си е старият Фьодор Михайлович, който твърди, че всички, които не пият, са или болни, или подлеци. Има нещо нездраво и съмнително в трезвеника. Възприемам хората, които не пушат, тяхна си работа, дори възприемам тези, които не се заглеждат след жените по улицата, макар че… Но както и да се мъча, не мога да възприема непиещия за нормален. Непиещият е маниак и точка по въпроса. Всеки, който се опита да облече трезвеността в подкупно, здравословно и благообразно обяснение, е гад, мръсник, безочлив продажник. Да не пиеш означава да живееш като идиот. Да си противоестествен и пластмасов като вегетарианец. Липсата на алкохол води до оглупяване и тежка шизофрения. Изкривяват се представите за света. Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес.

ПП.Май и аз трябва да пропия

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X