Обява

Свий
Няма добавени обяви.

още една соц-носталгия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: още една соц-носталгия

Този текст съм го виждал и на руски език ама не ме карайте да го търся.

Иначе не е интересно кой е руснак и кой не.

Коментар

Именно де, начина по който обяснява руската народопсихология показва че е руснак

Аз примерно не бих я обяснил така, един немец също.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Именно де, начина по който обяснява руската народопсихология показва че е руснак

Аз примерно не бих я обяснил така, един немец също.
        Ти най вероятно не бил обяснил и жапонската народопсихология, както би я обяснил един жапонец. Това какво доказва?

П.С. Какво е немец?
        Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
          Ти най вероятно не бил обяснил и жапонската народопсихология, както би я обяснил един жапонец. Това какво доказва?
          Нищо. Просто имаше съмнения дали афтора е руснак или не. Е, няма съмнения, щото само руснак би обяснил така.
          Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
          П.С. Какво е немец?
          Това е човек на който руснаците не разбират какво говори
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Доста притеснително за мен, темите в спама започват да ми стават любими.
            Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Това е човек на който руснаците не разбират какво говори
              Т.е. папуас от Нова Гвинея? Или българин от Трънско, примерно...

И не бяха ли чехите? Дето немчосали дойчландовците..

Коментар

На тоо от трънско и аз не му разбирам, начи не стаа

Коментар

Е, няма съмнения, щото само руснак би обяснил така.
                  Чушки. В произволно избрани 100 теми от форума (от който и да е раздел) ще ти намеря поне 10, в които се пеят същите дитирамби на ТЗВ (там нали - дум, пляс чело о земи). "Абе беше лошо, ама не съвсем, пък и аз тогава бях малък и не помня много, ама поне кашкавал имаше в магазините, и нямаше престъпност и картите за морето бяха по 20 лв". Примерно. Виж тая тема откъде тръгна

Коментар

Не брат ми, не са това ключовите моменти. Както и да е

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                      Всъщност, по- горните два вица са пример за затворена система, в борд. Въртят се едни пари, трупа се оборот, но няма макроикономически ефект. Джон Кейнс, доколкото си спомням, също не е типичен пример, щото човекът просто е предложил намаляване на данъците, с цел насърчаване на потреблението. Май! Ся, тук изникват едни други въпроси, ама...
                      Сещам се за един случай отпреди петнайсетина години. Чакам си парите от една фирма, оня ми се оправдава, че чака пари от друга, за да ми плати. Да, ама аз познавам другата фирма, обаждам им се, те чакат от трета, която също познавам... таааааа, седмият длъжник се оказа фирма, която си чака парите от мен, а аз чакам парите от първия, за да ѝ платя. Значи, осемте фирми щяхме да завъртим оборот от 1000 лв, съвсем примерно, но щеше да става дума за продукт от 120 лв.
                      Твойто е друго.
                      Клирингът и как беше саботиран в България е интересна тема, с много ясен вектор откъде идват проблемите

тече си яка индоктринация по ТЗВ
                      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                      Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                      Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
                        Демек, както каза таварищ Лукашенко "надо раздеваться и работать", а?

Пък после ще се чудиш, що ти е прекопана градината, снега почистен и ти споменават името по СМИ (средства за масова информация)...
                        Праф а другаря.
                        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X