Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нещо не мога да се ориентирам...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нещо не мога да се ориентирам...

Нешо има в навигацията, не мога да се ориентирам... От "основни форуми" отивам в специализирания за "Автомобили 4х4" форум, където пък отивам в подфорум "купувам-продавам".. Там обаче се оказва че не съм в "Автомобили 4х4" ами пак съм в някакъв общ форум, където трябва да избера дали да продавам или да купувам и като избера какво ще правя, отново се оказва че трябва да избирам "автомобили и камиони" и най-накрая стигам до обявата...

или редът е:
    "основен форум" -->"автомобили 4х4"-->
    "купувам-продавам" --->"купувам" -->"автомобили, камиони" - цели 5 стъпки до обява ...

До колко е целесъобразно обявите купувам да са отделно от обявите продавам - администрацията на сайта си е преценила, но пътят до обявите е нелогичен, сложен и доста труден и объркващ.....

Дано съм полезен, предполагам че е нещо по което умувате - най-добрата организация е простичката и с минимум разклонения, за да е ергономична....

Поздрави

До: Нещо не мога да се ориентирам...

Проста за кого? За този който търси или за този който пуска обявата.
    Това е правилната схема. Решението е взето из между всички модератори и администратори.
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

като отзив на ползвател съм го написал... нали трябва да има и обратна връзка...

Коментар

Основни форуми-> Купувам-Продавам ... избираш едно от двете .. и това е !!
        Нещо си се объркал колега ....
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Дам, верно и аз съм недогледал, но объркването идва от там че можеш и от основен форум да влезеш и от подфорум "Автомобили 4х4" в подфорум "купувам-продавам".... т.е. от две различни места. Когато влизам от подфорум "Автомобили 4х4" - тогава важи схемата която описах по-горе и се омотавам.....

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
            Дам, верно и аз съм недогледал, но объркването идва от там че можеш и от основен форум да влезеш и от подфорум "Автомобили 4х4" в подфорум "купувам-продавам".... т.е. от две различни места. Когато влизам от подфорум "Автомобили 4х4" - тогава важи схемата която описах по-горе и се омотавам.....
            Трябва да се отделя повече време за четене от колкото веднага да се задава въпрос с който да се ангажира вниманието на куп хора които освен да модерират искат и да прочетат нещо което ги интересува. Тази тема например трябва сега да замине в кошчето.
            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

а, чета аз - имам богата форумна култура, стар форумски кадър съм.... Освен че също имам и сайтове и форуми....

Извинявам се на модераторите ако съм ги занимавал.... Хвърляйте в кошчето

Коментар

а, чета аз - имам богата форумна култура, стар форумски кадър съм.... Освен че също имам и сайтове и форуми....

Извинявам се на модераторите ако съм ги занимавал.... Хвърляйте в кошчето
                добре дошъл във фирма ВОЛф
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Интересно в кошчето колко време стои боклука преди да го изхвърлят на сметището. Доста са бързи.
                  Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Първоначално публикуван от bobotrojan Преглед на мнение
                    Интересно в кошчето колко време стои боклука преди да го изхвърлят на сметището. Доста са бързи.
                    суходол е отворен
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

В случая е направен shortcut до Купувам-Продавам от Автомобили 4х4. За удобство.

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                        добре дошъл във фирма ВОЛф
                        под ника ти май-трябва да пише "утвърден участник в кошчето"
                        ПП. не го приемай сериозно
                        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                          под ника ти май-трябва да пише "утвърден участник в кошчето"
                          ПП. не го приемай сериозно
                          как да не е сериозно аз съм шефа тука , на боклука , даже има и рима

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                            В случая е направен shortcut
                            я земи та обяси тая дум , на такъв като мене

Коментар

Означава къс/директен път.
                              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X