Нешо има в навигацията, не мога да се ориентирам... От "основни форуми" отивам в специализирания за "Автомобили 4х4" форум, където пък отивам в подфорум "купувам-продавам".. Там обаче се оказва че не съм в "Автомобили 4х4" ами пак съм в някакъв общ форум, където трябва да избера дали да продавам или да купувам и като избера какво ще правя, отново се оказва че трябва да избирам "автомобили и камиони" и най-накрая стигам до обявата...
или редът е:
"основен форум" -->"автомобили 4х4"-->
"купувам-продавам" --->"купувам" -->"автомобили, камиони" - цели 5 стъпки до обява ...
До колко е целесъобразно обявите купувам да са отделно от обявите продавам - администрацията на сайта си е преценила, но пътят до обявите е нелогичен, сложен и доста труден и объркващ.....
Дано съм полезен, предполагам че е нещо по което умувате - най-добрата организация е простичката и с минимум разклонения, за да е ергономична....
Поздрави
или редът е:
"основен форум" -->"автомобили 4х4"-->
"купувам-продавам" --->"купувам" -->"автомобили, камиони" - цели 5 стъпки до обява ...
До колко е целесъобразно обявите купувам да са отделно от обявите продавам - администрацията на сайта си е преценила, но пътят до обявите е нелогичен, сложен и доста труден и объркващ.....
Дано съм полезен, предполагам че е нещо по което умувате - най-добрата организация е простичката и с минимум разклонения, за да е ергономична....
Поздрави
Коментар