Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Брачни партньори от Филипините - мода и у нас, мисли за живота и други житейски неща

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Някой канил ли е филипинка в България,ако е каква е процедурата?

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Е те са нахални и си бият мъжете
    Недей така грубо освен че са доста красиви, рускините са и работни, борбени, пробивни и т.н.
    Виждал съм рускиня по гумени ботуши да прережда керемиди на покрива на двуетажна къща, докато мъжа и стоеше на двора и я зяпаше какво прави .

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
      Невъзможен, мисля.

p.s. апропо, някой дали е склонен да ни даде само за „едно кръгче", да опитаме..
      Сигурно Пенчо ще даде ,той винаги дава по едно кръгче
      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от piron45 Преглед на мнение
        Недей така грубо освен че са доста красиви, рускините са и работни, борбени, пробивни и т.н.
        Виждал съм рускиня по гумени ботуши да прережда керемиди на покрива на двуетажна къща, докато мъжа и стоеше на двора и я зяпаше какво прави .
        То, в Русия, по принцип, жените вършат работата. Мъжете за нещо различно от война не ги търси. Изключенията са си изключения, статистиката е категорична.

Коментар

Нещо разводнихте темата .... ударихте го на ценностите от живота .....

Първоначално публикуван от turtey
          Понеже там жените си мълчат, тука са като ангели небесни.

Първоначално публикуван от davc
          А за филипинките - ама верно ли чак пък толко си мълчели, бе почвам да се замислям мамамустара...

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          ... фелацио при поискване???

А, може още - страничен е ефект е по-дълго клатене

А е много по-интересно дали филипинките наистина са такива съкровища-предано, любвеобилни, и на всичко отгоре мълчат.

Абе ко праят сфирки-неи сам ного ръсист
          Но ако филипинките наистина са такива каквито ги описаха тук(аз не съм виждал наживо такава жена)-няма никакво място за расизъм.

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
          Бежанци - ама какви! Гледат те в очите, траят си и какви ли още не ...проекции (това по слухове де).
          Отделно - по линията, дето Търтей я зачекна (там с клатенето) - педя луфт, цицки като лисичи муцунки и не се скубят навсякъде.

Айде да видим сега как се канят тук, и да си поканим няколко.

Съответно, коя е идеалната „марка", т.е. може ли да се разчита, че една ще покрие всички нужди/изисквания
          p.s. очаквам да кажете, че трябва да е нова.
          p.s. апропо, някой дали е склонен да ни даде само за „едно кръгче", да опитаме..
          Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнение
            Нещо разводнихте темата .... ударихте го на ценностите от живота .....
            Ти що не докараш тука някой филипинец, че да възстановиш равновесието? Горе пише че и мъжете им били свестни.

Коментар

Сончо, ти като почерваш, що не почерваш наред - или не си съгласна за скубането...

ПП
              Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
              Преди години на гости ми беше приятел от Германия та ми разказа ей тоя кодош - негов авер, също германец, стабилен, с фирма, с Мерцедес, млад, спортен мъжага, абе мъж-мечта! Та въпросния Сладур много, ама много си падал по азиатки. Няма проблем, намерил си едно ангелче по интернет чаааааак в Тайланд. Чатове, скайпове, щуротий ....... И после Луфтханза и пристига при ангелчето там на място. Яхти, хотели, скариди, секс до припадък, абе с две думи РАЙ! 2-3 седмици така и нашите решават да се оженят. Всички документи са ОК, мацето е вече в Германия, лайф ис лайф и алес гут.
              Добре, де, ама вече минава година и сладураната все не може да забременее. Отиват на лекар, всички процедури както си му е реда, после се прибират вкъщи и чакат резултатите от изследванията.
              След няколко дена доктора в клиниката му се обажда на нашия Ромео и го вика в кабинета си. И му казва - ''Ами вие, уважаеми, няма и как да имате деца, защото сте се оженил за мъж!

Та така.
              Това възможно ли е!
              Не става въпрос за възможностите на хирургията, но за цялата тази галимация няма ли нещо документи баси. Още повече, че за официален брак се говори, а не за свободно съжителство.
              Последно редактирано от davc; 17-12-16, 12:12.
              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Може да си пада по храсталака.
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Може да си пада по храсталака.
                  Тя не знам, но аз определено не си падам по липсата му абсолютно навсякъде.
                  Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Кога се очертава да има „тест-драйв", има ли някакъв лимит за едномоментен брой пасажери
                    Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                    „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                    LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                      ...
                      След няколко дена доктора в клиниката му се обажда на нашия Ромео и го вика в кабинета си. И му казва - ''Ами вие, уважаеми, няма и как да имате деца, защото сте се оженил за мъж!

Та така.
                      Абе, щом се обичат младите, мъж ли е, жена ли е, в днешно време май няма значение.
                      ...

Роска, снимки на манекенки не важат. То и германки може да се изнамерят няколко красиви...

Ма аз още снощи питах гугъл за "филипинки", и долу-горе добре изглеждат.

Айде да видим сега как се канят тук, и да си поканим няколко.
                      Както се канят рускини - за сураттефтера не сте ли чували
                      Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                      Те рускините и без да ги каниш идват
                      Точно така !

Та така и така са си тука, регистрираш се в руския фейс (тогава разбрах, че руснаците си имат некъв си техен тефтер !), фЪргаш мрежата и връзва !
                      Е на тва ме светнА един форумен мод.
                      ...

Да попитам, какво имат филипинките, което нямат българките, и обратното
                      ...
                      Е това и на мен не ми е ясно, та попитах съвсем в началото на темата ?

...
                      p.s. имам наблюдение, че разхода се определя от „бордовия компютър", който за съжаление е „програмиран" фабрично - от „завода"-майка...
                      Ъхъ !

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                      ...
                      Както е казал народа, щом жените приличат на майките си, и филипинките са уникални, то би трябвало и филипинските тъщи да са такива.
                      ...
                      Но после има и ъпдейти, а както разбрах от една друга тема, понякога дори след последните такива работата става по-зле !

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
                      По-гадно е,
                      след поредния ъпдейт,емпиричните резултати може дори да си разменят местата.

Поръчваш ги двата online на името на физ. лице и който ти пасне, другия го връщаш
                      Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                      Не е казано, че точно този които вземаш трябва да се отвори има си достатъчно мостри. А иначе за 5-10 минути може да придобиеш обща представа за един телефон. Да видиш как снима да видиш менютата как са, как работи като цяло. Не виждам даже и прболем да му инсталнеш едно antutu и да му направиш бенчмарк...
                      ... та ако може така и с филипинките, че им е далече гаранционния сервиз.
                      Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 17-12-16, 14:02.
                      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                        Сигурно Пенчо ще даде ,той винаги дава по едно кръгче
                        Пенчо има корейки, ама и той е доволен, малко харчат и са с евтино обслужване.
                        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Брейй...
                          Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                          „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                          LZ1EMS

Коментар

Да попитам, какво имат филипинките, което нямат българките, и обратното ...
                            Май ще се сведе до това, че филипинките все още си нямат "планета" и "hbo"
                            Моите контакти с филипинки свършват до задявки в сауната на ведомствения фитнес, та някой, който гледа на тях като на нещо повече от екзотично забавление петък/събота вечер да допълни

Коментар

Брейй...
                              Докторе сега му е майката ,взимай ,взимай корейки филипинки малко горят и работа вършат
                              Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe)[/QUOTE
                                Точно така !

Та така и така са си тука, регистрираш се в руския фейс (тогава разбрах, че руснаците си имат некъв си техен тефтер !), фЪргаш мрежата и връзва !
                                Е на тва ме светнА един форумен мод.
                                На мене фейс не ми трябва живея до руското посолство През ергенските ми години доста добре крепях българо - съветската дружба То с рускините никога не знаеш какво ще стане едно поръчаш а вземат да се исипат тия едни вежливи и учтиви Натиснете снимката за да я уголемите

Име:army.jpg
Прегледи:1
Размер:96.6 КБ
ID:5738268
                                Последно редактирано от sek.1; 17-12-16, 14:56.
                                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X