Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве" 4
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве" 4
Първоначално публикуван от FREEFLYER Преглед на мнениеНа мен нищо не ми се яде. Ближа си вискенцето и те така.
Наздраве!
Ае наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеПак рано си тръгнахте, ама и сам ще си сипа още едно.
Айде наздраве!
Наздраве!.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
Тъй като времето днес е слънчево,реших да изкъпя две от камиончетата, че да порастнат по-големи, а между другото да им падне и солта, коята са събрали. Та покрай тях и голфера извади късмет - и той беше измит. Сегиш доволен от свършената работа седнах тъмен английски ейл, сиренце и шунчица.
Наздраве!RAV 4
F650GS
Коментар
-
И аз се прибрах о Долна баня. Ей! Има долни хора там! Снощи милиционера нямаше кифла, пред която да се показва и изпрати охраната да ни се кара. А бяхме си пуснали кротичко Мейдън. Както и да е. Прибрахме се благополучно, минахме през "офиса" за шкембе и бира (щото па в Момин проход искахме да хапнем, ма в ресторанта "греда" ... имаше сватба (да са живи и здрави хората)). Сега у дома на кайсерован врат и Старопрамен.
Наздраве!Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от FREEFLYER Преглед на мнениеТъй като времето днес е слънчево...
Наздраве!
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеПобягах малко на стадиона и после карах колело.
Наздраве!
Наздраве!.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар