Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве" 4
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве" 4
Първоначално публикуван от FREEFLYER Преглед на мнениеНа мен нищо не ми се яде. Ближа си вискенцето и те така.
Наздраве!
Ае наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеПак рано си тръгнахте, ама и сам ще си сипа още едно.
Айде наздраве!
Наздраве!.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
Тъй като времето днес е слънчево,реших да изкъпя две от камиончетата, че да порастнат по-големи, а между другото да им падне и солта, коята са събрали. Та покрай тях и голфера извади късмет - и той беше измит. Сегиш доволен от свършената работа седнах тъмен английски ейл, сиренце и шунчица.
Наздраве!RAV 4
F650GS
Коментар
-
И аз се прибрах о Долна баня. Ей! Има долни хора там! Снощи милиционера нямаше кифла, пред която да се показва и изпрати охраната да ни се кара. А бяхме си пуснали кротичко Мейдън. Както и да е. Прибрахме се благополучно, минахме през "офиса" за шкембе и бира (щото па в Момин проход искахме да хапнем, ма в ресторанта "греда" ... имаше сватба (да са живи и здрави хората)). Сега у дома на кайсерован врат и Старопрамен.
Наздраве!Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от FREEFLYER Преглед на мнениеТъй като времето днес е слънчево...
Наздраве!
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеПобягах малко на стадиона и после карах колело.
Наздраве!
Наздраве!.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 20 потребители онлайн. 0 потребители и 20 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар