Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве" 4

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве" 4

Спите ли вече бре? Я се земете в ръце и пийте по едно
    Наздраве!
    RAV 4
    F650GS

Коментар

Сигур поливат джелезата.

Айде наздраве!
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Добро утро !
        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Добрутро!
          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
            Коле,колко "възрастно" е това нещо!?
            Според wiki Меркатор се произвежда до 1972. Но на мен ми се върти една 1976, но не съм сигурен. Като я докарам до тук ще видя табелката.

Благодаря за пожеланието, но то се знае,ч е няма как да е безаварийна. Толкова стара машина не може да не даде някой дефект.
            А може и да не даде, знам ли... Има да ожъне към 200-300 декара, освен ако не се намери друг мераклия де. А за толкова декари може и да не се развали нищо, все пак е клаас, а не нива.
            Катоп го чух как мазно работи вършаката, без никакви странни и нетипични шумове-може пък да работи добре машината.

Наздраве на който има за пиене.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Нема начин Клаас да не произведат един по-нов, не серийно производство, за да има в Ямбол уникален комбайн.

Наздраве!
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Прибрахме се от рапта та си налях едно червено винце и нарязах малко създърмичка(не е много арна ама другио път нема си купувам такава)

Наздраве!
                RAV 4
                F650GS

Коментар

Аз си сипах ракии,Наздраве!

Коле,явно си бил попаднал на дарак готов за вторични(говоря за Нивата).И мойта беше подготвена за Перник,но след като чейнчих ДТ-75(е няма друга такава болест) за Нива и половина у Сини вир през 1999г си я стегнах подобаващо(разбирай,че я оставих на коридор и я изградих наново).От 99г насам не е пропускала жътва и се справяше със моите 2200дк,плюс около 900-1000дк услуги.Никога не е спирала на нивата за ремонти,с изключение на два пъти,единия спука предна гума и вторият сцепи дясна джанта по заварките и едвам оттървахме гумата.През май се прави подобаващо обслужвне и после само газ.Стигал съм до 75-80тона на бяла жътва от 10 до 2 сабахлем.
                  Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Наздраве комбайнери ...ракиено време е

Коментар

Абе то човек като теб щом поддържа машината-тя ще си е читава и здрава.
                      Но аз нямам нито нужните умения, нито нужните условия и оборудване, нито времето, нито средствата.
                      А руската техника иска да я ухажваш повече от немската. Не, че и немската не иска грес и почистване на филтрите(давам елементарен пример де), но по принцип немската техника е доста по-здрава от руската.

Ти що си купи Фендт бе, а не РСМ161 примерно? Или някой Вектор, а?

Айде наздраве.

Коментар

Наздраве Коле

Коментар

Наздраве Саше.
                          Не ни било писано да се срещнем наживо тази събота, ама нейсе. Друг път.

И на другите наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Наздраве Саше.
                            Не ни било писано да се срещнем наживо тази събота, ама нейсе. Друг път.

И на другите наздраве.
                            Тва другите ако визираш и мен НАЗДРАВЕ.
                            ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Нали знаеш-на теб само цианкалий, размесен с черна отрова за плъхове.
                              Ама наздраве де.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Абе то човек като теб щом поддържа машината-тя ще си е читава и здрава.
                                Ти що си купи Фендт бе, а не РСМ161 примерно? Или някой Вектор, а?
                                Оговорът е в първото изречение...
                                На второто,писнА ми от от блядовете и лека-полека ще затрия всичко руско от двора.В момента съм 70%на 30% за блядовете,не знам дали ще съм жиФ да видя.

Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X