Нали затва е ичумяната чорба? 18 захарност след варенето прави около 8,5 алкохол. Освен ако не пестят от ечемик, нема защо да слагат захар.
Ми знам ли ги онея чехчета какви са ги бъркале- на двайсе тона казань им шибаха по 400 кила шекер, башка дето ичимика го киснеха и пропарваха предварително...
Ама туй беше по времето на "цоциялизмуса", та може да не им е бил качествен матряла.
Назкайве отЛук Раковски.
Ех, да знаеше мама едно време колко ми е сладка водата сутрин, вечер само ракия щеше да ми дава.
А пък, че дедо пописва по-така редичко, не значи че не почитва, нали...
Де от телефон, де от компиутер... та е в течение на нощните сводки.
Назкайве!
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар