Аз съм пред дилемата с какво да почна. Ще правя пъстърва и мисля че Бехеровката ще ми падне екстра.
Наздраве.[ATTACH=CONFIG]900607[/ATTACH]
Бехеровката си е билков ликьор.
В Чешката земя го препоръчват като шотче след преядане, препиване и
(колкото и чудно да ви е) при болки в стомаха, демек люхарство...
Тъй че почвай с триъгълното стъкло, свършваш с Бехеровката.
Наздраве с Тюлче!
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Нали трябва да се дигат градусите. Правилно ги е подкарал.
Наздраве!
Точно така, едно шотче от 50гр. и сега на ракийка, от тая ароматната дето ти пратих. Добре се отразява на душата ми.
Утре ми пристига новата джипка и тръпна от нетърпение. Дано да е читава и да я взимам че вече се не трае. Айде дано имам повод да почерпя утре. Наздраве.
ми окапалиса, тежка седмица ще да е била. Айде да намалим градусите и сега на греяно червено винце с кокосомо масло. Нема такъв елексир. Сгрева много убаво, айде наздраве и поздрав от мен с един легендарен певец дето много ми е легнал на сърцето. Почивай в мир Рони.
Коментар