Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве" 4
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве" 4
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеГеца, аз по случай твоята жипка си налях едно винце
Наздраве
Наздраве!.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеЕй търпение нямате,пияниците,тоя си сипал ония си турил,баси!Пък аз,три часа преход натоварен като магаре с тубите!Три,защото направих два курса.Сега отивам да сложа един акумулатор на мотор и да захлебя десетина кинта!
Ако е ракия или вино разбирам,ама то вода.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеЕй търпение нямате,пияниците,тоя си сипал ония си турил,баси!Пък аз,три часа преход натоварен като магаре с тубите!Три,защото направих два курса.Сега отивам да сложа един акумулатор на мотор и да захлебя десетина кинта!
Земи си сипи едно пиенье бре
Наздраве!RAV 4
F650GS
Коментар
-
Нямам късмет, сега се прибирам от оглед. Външно колата няма и точка ръжда, вътре скъсана само шоферската седалка. Топла запали на 5-6-я оборот се едно нема свещи. Викам си това са дребни кусури. Направих един кръг и о боже, ад , съединител накрая, лампата на 4х4 свети постоянно, включвам бързи, зорлем, а за бавните няма да казвам.
Обратно в колата и у дома. Сега си сипвам едно винце и продължавам с търсенето. Не познавате ли някой от Монтана да го пратим на един оглед, да не бия 400 км.
От мъка и радост едновременно НАЗДРАВЕ.
Коментар
-
Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнениеАз ако отида за вода и се върна след три часа,ще отговарям на доста въпроси!
Наздраве!
П.п. Ти гледай да не те питат-що не се позабави още малко!Последно редактирано от Ангел Иванов/sereco1/; 04-02-17, 14:09.HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнениеОт къде я мъкнеш таз вода бе Ачо,за една вода три часа!
Ако е ракия или вино разбирам,ама то вода.
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеДобре,ела с мен.Да вървиш в сняг,лед,много кал и през пресечен терен.Да видим колко ще те няма....а?Наздраве вече с бирка!
П.п. Ти гледай да не те питат-що не се позабави още малко!
Айде стига с глупостите.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар