Новата 2017г ми започна много динамично!Още давам наряди към СОТ-а,чакам да ми се обадят за школата,онзи ден съединител да правим,вчера един приятел си чукна колата,днес сменихме калник,броня,подкалник,фар,халогени и изправихме капака.А преди малко ми се обадиха за сглобяване на спалня и гардероб!Какво ще ги правя тия пари не знам!
Новата 2017г ми започна много динамично!Още давам наряди към СОТ-а,чакам да ми се обадят за школата,онзи ден съединител да правим,вчера един приятел си чукна колата,днес сменихме калник,броня,подкалник,фар,халогени и изправихме капака.А преди малко ми се обадиха за сглобяване на спалня и гардероб!Какво ще ги правя тия пари не знам!
Ма наздраве де!
Ачо като не знаеш,дай ги на жената тя знае със сигурност!
Наздраве!
.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Ма наздраве де!
Като каза гардероб да ти подаря един разглобен да тренираш .... наздраве
Един, спечелил 6-ца от тотото, го интервюират. Какво ще ги правиш сега толкова пари, го питат. Ами, ще си върна заемите. А останалите? - останалите ще чакат
Коментар