Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве" 4
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве" 4
Ами да влизаме значи!
На втори ракий,че днес го белих на полето и заебах техниката.
Наздраве!
P.S.Снегът е около 80-90см и продължава да вАли и духа като за последно.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеАми да влизаме значи!
На втори ракий,че днес го белих на полето и заебах техниката.
Наздраве!
P.S.Снегът е около 80-90см и продължава да вАли и духа като за последно....а вие трябва с тракторите да се предвижвате
...наздраве
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеНаздраве бре пиенки.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
Първоначално публикуван от mikivt Преглед на мнение...
Ама наздраве, само уиски не съм пил още...
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеМноге бе ...при нас е 20 санта и почнаха и джиповете да закъсват...а вие трябва с тракторите да се предвижвате
...наздраве
Наздраве с биричка!Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Малииииииии как ни изненада тази зима!
Мен днес ме спряха полицаите и не даваха да изляза от Каспичан, за да се прибера в Нови пазар, брех да му се не види - не чистили щот още валяло!!! Рекох им тя колата къде два тона, плюс почти още толкова желязо в мен, та ще си тежим на мястото и нема закъсам, та кандисаха да ме пуснат да се прибера.
Нейсе добрах се до нас и сега като мечките не мърдам никъде, взела съм мая и брашно да има да меся като свърши хляба и чак напролет ще излизам
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от vesikirova Преглед на мнение...., взела съм май и брашно ....
Наздраве, Веси, ама Ясен каза, че ще ни изненадва.... Зимата де.
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива ViRuS4eto Преглед на мнениеДа не се окаже лютеница?
Наздраве, Веси, ама Ясен каза, че ще ни изненадва.... Зимата де.
Наздраве!. Разбира ги Ясен тези неща за зимата - ама да вземе да каже нещо така за числата на тотото?!
Наздраве!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар