Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве" 4
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве" 4
Родопски калмари.Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеТия постните отпред, леко в ляво от центъра... какво са?
Наздраве!
Наздраве!Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
-
Наздраве на всички, празник е!
Бъзикаш се, най-вероятно.Аз такъв зор, като на сбирката, от цигарен дим скоро не бех виждал.Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение... Я, при Пламски вече се пуши?
Наздраве!
Коментар
-
Рязко смених кръчмата.Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеНе бях виждала ненарязани.
Я, при Пламски вече се пуши?
Наздраве!
Че кой ти пречеше да пушишПървоначално публикуван от mikivt Преглед на мнениеНаздраве на всички, празник е!
Бъзикаш се, най-вероятно.Аз такъв зор, като на сбирката, от цигарен дим скоро не бех виждал.
!?
Наздраве на всички!Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Ми аз всяка вечер тренирам с кутия и половина две.Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеМиленски нема опит, ний колко сбирки сме видели ехейййй
Наздраве!
Наздраве!Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Добра вечер и от мен! Днес е празник, а мен ми е една мъка, та си налех чаша червено - от моите баби, че трябвало кръв да правя - да удавя мъката!
Мдааааа марката е една на сутиените, номера не обачеПървоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеЕдна марка сутиени имате.
Наздраве!
, моя е по-голем
или пък на Тайгъра, май незнам де!
Нацдраве, че докато напиша поста половината чашка отиде!
Коментар
-
Честита Коледа.
Лично напълних и сложих да се пече мисирката, пардон пуйката - мисирката е турско ядене
[QUOTE=petroffbg;3076484
Че кой ти пречеше да пушиш
!?
Наздраве на всички![/QUOTE]
Хе-хе, шегаджии сте вий. Аз и пушач съм бил и три лули имам, и от време на време ги пала, ма такъв зор, пак да кажа, скоро не бех виждал. Явно повече за летни сбирки ставамПървоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеМиленски нема опит, ний колко сбирки сме видели ехейййй
Наздраве!
/девойки юношестка възраст съм, изглежда
/
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар