Мале, мале- да ва остай чиляк малко, па вие като изоглавени...
Виното ли било първо или бирката?...
Въй, въй,въй...
Ми, пийеници таквизи, и най-глупууту дети у пръво отделение знае, дека бирата била египетска, па виното тракийско, още по времето, коги римлянете не са знаели латински(Ясене, на теб говоря).
Наздраве с винена преварка!
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Ти сериозно ли си прочел Библията,щото аз не съм и нямам намерение.
За ракията пише ли нещо?
А,щом си на бахур и вино значи си здрав вече.
Наздраве!
Чел съм я разбира се. Не вярвам в религиите, никак, но няма как да не прочета библията.
На нея се основава цялата западна цивилизация, и всичките ценности са производни на тези които ги пише там. Е, през вековете ценностите са се менили мноиго силно, до степен точно обратното на това което е било преди 20-30 години, но все си е било според библията. Тя както всяка книга позволява достатъчно широко интерпретиране на смисъла на написаното, и това е било особено лесно през средновековието-тогава населението е било просто, неуко и неграмотно(дажбе по-ниско от сегашните мангали), та каквото му се каже като писано в библията се е приемало за свещено. А само свещеницирте, и от тях нагоре са можели да четат, а да мислят и да творят интриги-даже много по-висшите слоеве, та манипулирането на населението е било лесно като да вземеш бонбон от дете.
Иначе-да, вече се чувствам здрав, макар още да се пазя от физически усилия, че все пак си е операция, но до 10-20 дни би трябвало да съм възстановен. Но все пак ще искам още болнични, че ако се върна в цеха-имам да вдигам тежки бойлери... Преди 10 години имаше кранове, ама супер технолога каза,ч е нямало да се налага никога повее да вдигаме бойлери, та ги махна. Ама ги вдигаме, на ръка...
Коле,ти на тЕя нали им прати много поЗдрави бе!?Или взе,че размисли,Ъ?
А на тоя технолог ръчичките му да изсъхнат,бял ден да не види!Що не го викате той да дига деее неговата дее.
Наздраве!
Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коле,ти на тЕя нали им прати много поЗдрави бе!?Или взе,че размисли,Ъ?
А на тоя технолог ръчичките му да изсъхнат,бял ден да не види!Що не го викате той да дига деее неговата дее.
Наздраве!
Не е минало делото,все още е в болнични.
А може и това:
И пак-да стане това двойното, пък ще ви покажа каква НОВА кола ще си купя.
Наздраве!
Последно редактирано от georgipetkov64; 31-01-18, 22:10.
.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар