Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве" 4
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве" 4
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеБа, добро... Ще ми разпорят гъза, те разправят добро...
А добро утро!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеБа, добро... Ще ми разпорят гъза, те разправят добро...
Аде късмет ти пожелавам!RAV 4
F650GS
Коментар
-
Пак сте задъвкали колювия...
Още в 10 часа бях готов, ма чак сега се надигнах, та да се похваля..Ставам, ходя, разхождам се, и може още утре да съм си вкъщи.
Може и вдругиден де, доктора ще реши.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеТо от веднъж не се ставало ама на Кольо му е втори път, ...The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеТо от веднъж не се ставало ама на Кольо му е втори път, ...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеТи писа че било преди 20г
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеСичко ли си е на мястото му
Пък да боли, да боли, колко да боли? Два-три дни, и после ще съм като нов.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАаа, аз вече съмбил на операция, преди 20-на години, и долу-горе знам какво ме чака. ...Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТова не знам по какъв повод съм го казвал, ...
Следващия път мнения непридружени от епикриза не приемаме.
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение... болката е малка... Опааа, това беше за друго.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар