Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зимни гуми-Задължителни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Зимни гуми-Задължителни

Трябва ли зимните гуми да станат задължителни,през зимния сезон?
    Според мен да,трябва.Има хора които не разбират за какво става въпрос,
    и си карат с летните галоши.Точно заради такива колеги,трябва да ги
    направят задължителни.
    .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
    Киа спортаж2000тди 98г
    Ауди А3 1.9ТДИ
    Каравана Аdria 390Q

От: Зимни гуми-Задължителни

Това няма да мине, а гумите са пожелателни.
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Не трябва, определено.
      Много станаха задължителните неща, след година две и педерастлъка ще го направят задължителен. Поне да ни дадат възможност да си изберем някой с по-малка пишка...

Бат'Гошо, приятел си, не го приемай лично, но аман от задължителности и хора копнеещи да вкарат всичко в някакви канали, и всички да сме еднакви. Ми аз може да искам да си дрифтя по заледения път, а зимните гуми ще ми пречат. А си го имам това право, щото нали-живеем в демократична държава.

Друго-калните гуми навсякъде ги водят за летни(щото ако ги продават за зимни някой малоумник ще ги сложи на колата или джипа си, и ще се утрепе), а джип с кални гуми се държи по-добре от кола със зимни. И кво-да забраним кайманите и силвърстоните ли?
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Не трябва, определено.
        Много станаха задължителните неща, след година две и педерастлъка ще го направят задължителен. Поне да ни дадат възможност да си изберем някой с по-малка пишка...

Бат'Гошо, приятел си, не го приемай лично, но аман от задължителности и хора копнеещи да вкарат всичко в някакви канали, и всички да сме еднакви. Ми аз може да искам да си дрифтя по заледения път, а зимните гуми ще ми пречат. А си го имам това право, щото нали-живеем в демократична държава.

Друго-калните гуми навсякъде ги водят за летни(щото ако ги продават за зимни някой малоумник ще ги сложи на колата или джипа си, и ще се утрепе), а джип с кални гуми се държи по-добре от кола със зимни. И кво-да забраним кайманите и силвърстоните ли?
        Въобще това пътна безопасност изобщо да я няма, нали, 'щото да мо'ем си дрифтим и да мо'ем си прайм гонки когат' и къдет' си искам...Ай ше им се...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Не трябва, определено.

А искаш ли някой да тръгне отгоре ти,само защото е с летни гуми .Защото така искал.
          Киа спортаж2000тди 98г
          Ауди А3 1.9ТДИ
          Каравана Аdria 390Q

Коментар

Ще тръгне отгоре ти и със зимни. Проблемът не е в гумите, а в главата.

Коментар

А защо изобщо ги произвеждат?
              Да се чуди човек.
              Киа спортаж2000тди 98г
              Ауди А3 1.9ТДИ
              Каравана Аdria 390Q

Коментар

За средното шофьорско войнство са препоръчителни, но да се мисли, че ще те спасят или дават някаква сигурност, забрави. Мокро, замръзнало, натрупан сняг - по-голяма дистанция и повече внимание.

Коментар

Трябва да са задължителни ! Една голяма част от задръстванията в този период се дължат на гумите . На светофара като един с галоши не може да тръгне спира всички останали .
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Аз предлагам да забранят и колите със задно предаване зимата освен ако нямат 2 големи торби цимент в багажника.

А това примерно на някой тесен баир без възможност за изпреварване да те обгази древен Камаз или 25-30 годишно бусче Форд е много хубаво и да продължава да е позволено.
                    Land Rover Discovery II, V8 4.0
                    VW Golf VI variant
                    Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Трябва сериозен контрол и глоби за нарушители,а не задьлжителности.С едно Субару Джъсти или скапан Самурай с летни гуми ще съм 3 пъти по проходим от колкото една стара С класа с нови зимни гуми.
                      Завьртял се,причинил задръстване,нахакал се в канавката.......отпери му една глоба за тъпотия пък той ще се сети сам какво да кара и с какво да го обуе.

Задьлжителностите само пречат и са предпоставка за корупция,с летните може да съм по-добър от педераса с новите зимни пил 3 ракии.Колко е глобата за 3 ракии?Тук сборно е около 10 000 долара плюс застраховката в небето.Да иска някой да го почерпя и да ме вози?С нови Континентален ултра маматаситрака съм на едната,другата е с нови Мишки,никой не му дреме обаче,плясна ли се в канавката ще ми е около 1000-2000 долара,линейката е 10,пиян още 10......колата струва 4.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Напълно съм съгласен с бенцбоса. Всеки да си прави сметката, а ако не я направи-да му се бърка в джоба.

И не, в никакъв случай не съм против зимните гуми, напротив. Те са си много хубаво нещо за зимата, няма никакъв спор. Но да слагат още едно задължително нещо съм против.

Бат,Гошо, едно време като имаше само вида спорт да не би да сме се блъскали по 3 пъти на ден?
                        Ще ми кажете, че тогава колите бяха много по-малко, но не е това. Просто като нямаш гуми или не караш, или ако караш си нащрек, и си правиш отдалеч план за спиране.
                        Още повече, че сега има изобилие от зимни гуми, и са на цени които почти всеки може да си ги позволи, та тези с летните гуми през зимата са малко. Поне аз тук почти не съм виждал кола(пък била тя и циганска жигула) да е с чисто летни гуми през зимата.
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Няма да стане с меката пръчка,няма как комплект гуми да е 1000 лева пък глобата да е 200 да речем,я ме хванеш я не пък като ме хванеш пак съм напред ......според акъла на някои.

Тук нямаме технически прегледи даже,нека ми откажат спирачките пък да видим колко торби ще ми струва.Гуми на галоши,как завали и напълнят сервиза на приятелчето,но всеки си има акъл и си пати от него.

Или другия майтап който се спретва - акция светлина......аз си нося резервни крушки за всичко което свети вън по колата,стопове,мигачи,къси,дълги,тия малките плякалки над номера......не защото много ми дреме дали ми свети номера,а просто защото глобата е една която не ми се плаща.Преден номер продължавам да нямам,там са 20 долара глоба,3 кутии цигари,и с тях и без тях все тая.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Каква е тая история с предните номера в щатите ? Гледам по филмите масово карат без такива . Тука на времето без предни номера бяха само колите на членовете и кандидат членовете на ЦК на БКП .
                            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

На много от колите не са им измислили къде или как са им сложат номера,едни планки се слагат,брони се дупчат,тъпотии.......а реално номер от пред не ти трябва,никога полицай няма да застане пред теб,да не е луд.

по-старите камери снимаха само предницата,сегашните снимат и от задника та на предника номера нямам,а на задника съм със затъмнен плексиглас,вечерно време без светкавица се вижда една черна кола,вътре нищо,че са ми и тъмни прозорците.

С 2 думи си правиш каквото си искаш ако глобата е 3 кутии цигари,26 инча джанта мога да му плясна,катастрофирам ли обаче дупе са ми е яко.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X