Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с шевролет блейзър, моля спешно за помощ, светва 4wd service

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с шевролет блейзър, моля спешно за помощ, светва 4wd service

Ма верно дедо Владо си е убаФ
    Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
      Ма верно дедо Владо си е убаФ
      Как не съм забеуезАл. За една бройка да си посегна ......ма не би.
      Клиент държи точно аз да му правя предния мост на WJ-я, знае че не съм правил до сега и ще се уча отгоре му, но купи ремонтен комплект и казА "Те ти жиб, те ти мост и ушички на опитно зейче имам, действай"
      Действах, сглобих го според всички кондики които набързо намерих..... ама не би.
      С излизането на асфалта чух че при отнемане на газ шуми, та сега търся нещо по-пространно обяснено, ако имаш сподели, ин'че язък ми за убавинята. Дока'т ми остане време да си посегна и ще съм се споминАл ......... и ЧНГ
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Човекът публикувал темата си има официален говорител, това само разбрах.

Предлагам следващия път да се обръща към него за всякакви технически въпроси, а не да ни „вади очите" с термини „СПЕШНО" и т.н.
        Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
        „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
        LZ1EMS

Коментар

Технически форум с две неизвестни ................................търсещият ще да намери а можещият ще да направи. Мъка мъка ........
          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Хубава тема, показва много...
            Я някой спешно да се замисли за ...
            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Сега разбирам защо тия екзотики си остават такива. Все нещо мистично има около тия американци. Все нещо недоизказано или половинчато и с недомлъвки. Ние тука у раздела за авиация например повече неща сме научили за ф-16 отколкото за тия джипки, дето в щатите са както казва един приятел - американската жигула. Странна работа.
              Всеки трети е шести

Коментар

Да де, но кога самоликвидатор не сработи му се помага.
                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                Даника
                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Я колеги аз да попитам колко от пишещите активно тук имат съответния Блейзър, канят се да си купят такъв Блейзър или имат близък познат с такъв Блейзър? За тези които са в това число обещавам да направя кратък разяснителен курс що е то мистична американска Жигула и с кво се яде. Съвсем без задни мисли го казвам, ако наистина ви трябва - ще ви разкажа всичко що ви интересува.
                  Ако това не е така обаче и с ръка на сърцето не можете да го признаете не виждам смисъл да го коментираме. Още повече че колегата с проблема не иска да има нищо общо с това пак заради негови си отношения с колеги от форума които са много активни в темата също. Техни си неща, не ща да им се бъркам и да съм им съдник. Опитвам се да бъда пределно дипломатичен и да не обяснявам какво и как защото ще кажете че се опитвам да компрометирам познати ви лица. Така че моля без повече упражнения в софистика. Мисля че бях ясен. Сега хората които са мъже на място просто ще кимнат с глава разбиращо и ще продължат нататък, другите търсещи интригата и подмолните разпри ще продължат да говорят.
                  Относно предния диф, Владко предполагам гордостта ти не позволява да ме попиташ директно да ти помогна, въпреки че много добре знаеш че аз знам за какво става дума. Срам ли те е?
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

,,Кимам с глава", щом трябва...
                    Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                    „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                    LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                      Относно предния диф, Владко предполагам гордостта ти не позволява да ме попиташ директно да ти помогна, въпреки че много добре знаеш че аз знам за какво става дума. Срам ли те е?
                      След празниците най-вероятно ще ползвам Фулдата, но до тогава трябва да си науча домашното. Това което някога ми прати за първия диф и в момента ми е отворено да чета и препрочитам, там отговор за какво служи "разпорната втулка" няма. Защо след ремонт при нагласени петна и спазени сили на затягане има шум - отговор няма.
                      Докато бяхме заедно с теб правихме два виещи дифа......за мен неуспешно, ако междувременно си вникнал в тайните им - не знаех, ще го имам предвид.

Коментар

Шума е важен. Какъв е, като акордиране на пиано е малко.
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Шума е важен. Какъв е, като акордиране на пиано е малко.
                          От 50-60 км/ч.нагоре се явява. Басов вибриращ вой при отнемане на газта, при леко натискане на спирачка изчезва, карданни карета и раздатка за сега не пипам.......

Коментар

Я колеги аз да попитам колко от пишещите активно тук имат съответния Блейзър, канят се да си купят такъв Блейзър или имат близък познат с такъв Блейзър? За тези които са в това число обещавам да направя кратък разяснителен курс що е то мистична американска Жигула и с кво се яде. Съвсем без задни мисли го казвам, ако наистина ви трябва - ще ви разкажа всичко що ви интересува.
                            Нямам, канех се, сега се каня на такова като твойто. Имам познат с два такива блейзъра - единия за части. Можех да попитам и него, че сам си ги прави.
                            Иначе сме колеги - в един бизнес сме, но в различни ситуации. На мен ми е любопитно чисто професионално, а ти знаеш че няма да ти открадна хляба, ако споделиш нещо.
                            Та ще се правим на "мъже" или ще си останем колеги и мъже?
                            Просто мразя, когато някой подхвърля, че знае нещо подобно ама си го премълчава. Като чели е тайната на сътворението... А отстрани изглежда просто като опит за ловене на клиенти. Иначе не се съмнявам, че знаеш как да решиш проблема, ама разбирам мъжкарството така - или споделяш с цел да помогнеш с информация, или ще замълчиш. Защото точно поднесеното по твоя начин изглежда като интрига... И аз се изразих ясно, сега ми остава само да се надявам и да бъда разбран правилно.
                            Всеки трети е шести

Коментар

На който му трябва - ще му кажа, ясно го казах. Що се касае до Блейзъите и Дюрангото - небе и земя. Не че си хваля моето, но наистина на светлинни години. Относно краденето на хляба - написах го в една друга тема, то не се случва така, малко по-различно процедират тукашните специалистори - "Дима тука с моето майсторче разглобихме това както ти беше написал, ама сега нещо не можем да го съберем обратно, може ли да ти дам телефона да му обясниш..."
                              Схващаш ли разиката между това което ти си написал и това което аз казвам?
                              Опита за ловене на клиенти не се признава, първо този така и така е на обслужване при мен, а второ дали тук има много такива още със същите проблеми, или са в хомеопатични дози? Нещо май ще се претрупам от клиенти хихихихи. Малко по-различни са нещата, не всичко което ти изглежда на пръв поглед най-достоверно е вярно. Ако решиш знаеш как да ме намериш - ще ти разкажа за Блейзърите Дюранговците и Експлорърите - преки конкуренти са.

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                                От 50-60 км/ч.нагоре се явява. Басов вибриращ вой при отнемане на газта, при леко натискане на спирачка изчезва, карданни карета и раздатка за сега не пипам.......
                                Честота? Равна на оборотите на въртене на колелетата или средно 4 пъти по-висока?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X