Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с шевролет блейзър, моля спешно за помощ, светва 4wd service

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с шевролет блейзър, моля спешно за помощ, светва 4wd service

А не, аз проблем нямам и конфликт не виждам, просто си споделих вижданията. По темата само едно мое наблюдение ще споделя за последно - по принцип с отношението си, тези от вас от "американската гилдия", също и търговците на части, които познавам пряко или косвено, не допринасят за това да се карат повече такива автомобили. Не съм съдник де, просто споделям.
    Всеки трети е шести

Коментар

Склонен съм да го обсъдя от всички гледни точки. Но като че ли около мен всички постепенно се обзавеждат с такива.. Явно са твърдоглави и въпреки че ги отказвам непрекъснато напук си ги купуват. Това в рамките на майтапа. Иначе в американския форум много от колегите споделят сентенцията "нека не пречим на останалите да разпространяват слуховете колко са скапани американските коли, че да можем за без пари да си купуваме любимите ни американки". Това е съвсем реално. Та вероятно истината е някъде по средата. Аз за разлика от много от тясно специализираните колеги съм правил какво ли не и съм си ги избрал тях като нещо което ми е приятно и интересно да се занимавам. Това значи че знам предимствата и недостатъците на доста марки и модели и затова никога не казвам "тези са най-добрите". Същото го твърдя и за американските коли - не са най-добрите. Просто техните недостатъци не ме притесняват а техните предимства ме привличат.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
        Честота? Равна на оборотите на въртене на колелетата или средно 4 пъти по-висока?
        По-скоро 40 и нагоре. При 50км/ч. на колелата или нещо в тях ще е разделно ритмично почукване, бързо но почукване, а това е вой лагер или зъби, въпрса е кой и защо? Т.е за днес спирам с ровенето, утре (т.е. днес сутринта) продължавам.......
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Да дойда да го видя нещо против имаш ли?
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
            Да дойда да го видя нещо против имаш ли?
            Няма проблем. Тук съм.
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X