Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ринг свободен

Първоначално публикуван от icos Преглед на мнение
    Гагич, без юридически фокуси моля. Опитваш се да накараш съдЯта да те отстрани от делото, а.к.а. да се измъкнеш от форума с бан, като че ли?
    Пробва се да не е сам
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      Бившият форум е този форум, преди да се превърне в клуб на децата с увреждания...
      Регистрирах се в този форум за да науча нещо. Лазар помните ли го? Аз да. С добро, помагал ми е. Имаше един "народен" Volk дето ме изкуши за първи път в "Плитика" и т.н. Изключително уважавания от мен Гоблин не му беше фен, но все пак беше забавно да премериш светоусещане с Volk.

Коментар

Първоначално публикуван от icos Преглед на мнение
        Гагич, без юридически фокуси моля. Опитваш се да накараш съдЯта да те отстрани от делото, а.к.а. да се измъкнеш от форума с бан, като че ли?
        В пост#1121 съм посочил за какво бях баннат. Аз съм изгонен от този форум и не искам да се връщам в него, нищо, че банът е изтекъл.
        Тропчо ме покани в тази тема (сега видимо съжалява ), затова влезнах тук, но-о-о-о-о-о темата биде тутакси налазена от гей-капитан Асан, който почна да си ръси сексуалните намеци.
        На Асан Искендер-гей освен да му пожелая по-често да му се изпълнява рецептата на доктор Фройд: "Penis normalis dosim. Repetatur", зер-белким-чунким-санким по-рядко му се налага да си търси партнери отвъд океана.
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
          Регистрирах се в този форум за да науча нещо. Лазар помните ли го? Аз да. С добро, помагал ми е. Имаше един "народен" Volk дето ме изкуши за първи път в "Плитика" и т.н. Изключително уважавания от мен Гоблин не му беше фен, но все пак беше забавно да премериш светоусещане с Volk.
          Помня,Волк беше с една фанелка с един Калашник на нея като ходехте в село Мечка,а с Гоблин и на маса съм бил,и за двамата ме е яд
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

В пост#1121 съм посочил за какво бях баннат. Аз съм изгонен от този форум и не искам да се връщам в него, нищо, че банът е изтекъл.
            Тропчо ме покани в тази тема (сега видимо съжалява ), затова влезнах тук, но-о-о-о-о-о темата биде тутакси налазена от гей-капитан Асан, който почна да си ръси сексуалните намеци.
            На Асан Искендер-гей освен да му пожелая по-често да му се изпълнява рецептата на доктор Фройд: "Penis normalis dosim. Repetatur", зер-белким-чунким-санким по-рядко му се налага да си търси партнери отвъд океана.
            Гаг Заеби,не ти кълва на идеите ма пък е забавно да знаеш
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Забелязал съм през годините, че в този форум при подобна "преписка" участниците обикновено биват одма изпращани в БАН (да не се разбира като Българска Академия на нАуките ).
              В случая цари странна толерастия в темата . Може би щото единия "активен" е модератор ?

Всъщност, не знам какво модерира, но по едно стечение на обстоятелствата в един друг форум видях колко му е "капацитета " ( при все че и там децата с незнамсикво и т.н. го зяпаха в захлас , въпреки празното му плямпане ). Може би и не случайно и там ник-ът му е Бос (като без чорапи).
              ... та уж модераторите требе да служат за пример ? Тука е наопаки очевадно.
              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

@Bogoljub Gagic
                - чисто информативно - с модератора който те *шамароса* , пак ли сте си дружки ?
                Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                  Гаг Заеби,не ти кълва на идеите ма пък е забавно да знаеш
                  Какво правиш още в тази тема? Аз ли да те уча, тебе, гей-кептъна?

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                    Забелязал съм през годините, че в този форум при подобна "преписка" участниците обикновено биват одма изпращани в БАН (да не се разбира като Българска Академия на нАуките ).
                    В случая цари странна толерастия в темата . Може би щото единия "активен" е модератор ?

Всъщност, не знам какво модерира, но по едно стечение на обстоятелствата в един друг форум видях колко му е "капацитета " ( при все че и там децата с незнамсикво и т.н. го зяпаха в захлас , въпреки празното му плямпане ). Може би и не случайно и там ник-ът му е Бос (като без чорапи).
                    Няма какво да се модерира,да отговоря на част от въпроса ти,подфорума който трябва да следя си е тип топ
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Какво правиш още в тази тема? Аз ли да те уча, тебе, гей-кептъна?
                      Каквото си искам както винаги - забавлявам се
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Няма какво да се модерира,да отговоря на част от въпроса ти,подфорума който трябва да следя си е тип топ
                        Значи в подопечния подфорум си е тип- топ , пък тука яко сранье . Да се оправя ресорния модератор !
                        Колегиалност нещо ?

Впрочем , мисля че някой от правоимащите е крайно време да се намеси в и без друго безсмислената тема .
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

...
                          Гледай след малко как темата ще бъде заключена и "напусналия форума" Гагич баннат (на умрЕло куче нож шА извадАт).
                          Тропчо, сори майна, ма ти ще си отвориш "Ринг свободен-2". Като "здравсил" едва ли ще ти я пипат.

Коментар

Значи в подопечния подфорум си е тип- топ , пък тука яко сранье . Да се оправя ресорния модератор !
                            Колегиалност нещо ?

Впрочем , мисля че някой от правоимащите е крайно време да се наме си в и без друго безсмислената тема .
                            Модератора си знае,не ме питай мен,ни трие та да го пиша пак ни лични имам,не ми намига даже.........а ако ме чакаш да знам кой му криво мммммм ми не,все някой му криво за нещо,е Гаг е примерче

В ОФФа в Тема със заглавие Ринг Свободен очакваш да се пише като в кой друг раздел?

Не ми отговаряй,всеки с мечтите си
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Гледай след малко как темата ще бъде заключена и "напусналия форума" Гагич баннат (на умрЕло куче нож шА извадАт).
                              Тропчо, сори майна, ма ти ще си отвориш "Ринг свободен-2". Като "здравсил" едва ли ще ти я пипат.
                              Не плачи молим ти се,пак съм ти виновен хахаххахаа
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Не плачи молим ти се,пак съм ти виновен хахаххахаа
                                Що да си виновен? Ти си дете в неравностойно положение, требе да се вихриш в този клуб. Той е за тебе. Е, и ония гей-клубове в Орегон са за тебе, и тия в слънчАва КалифорнЯ тоже. ЩастлиФТ си ти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X