Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ринг свободен
Свий
X
-
От: Ринг свободен
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеБившият форум е този форум, преди да се превърне в клуб на децата с увреждания...
Коментар
-
Първоначално публикуван от icos Преглед на мнениеГагич, без юридически фокуси моля. Опитваш се да накараш съдЯта да те отстрани от делото, а.к.а. да се измъкнеш от форума с бан, като че ли?
Тропчо ме покани в тази тема (сега видимо съжалява), затова влезнах тук, но-о-о-о-о-о темата биде тутакси налазена от гей-капитан Асан, който почна да си ръси сексуалните намеци.
На Асан Искендер-гей освен да му пожелая по-често да му се изпълнява рецептата на доктор Фройд: "Penis normalis dosim. Repetatur", зер-белким-чунким-санким по-рядко му се налага да си търси партнери отвъд океана.
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Първоначално публикуван от сто Преглед на мнениеРегистрирах се в този форум за да науча нещо. Лазар помните ли го? Аз да. С добро, помагал ми е. Имаше един "народен" Volk дето ме изкуши за първи път в "Плитика" и т.н. Изключително уважавания от мен Гоблин не му беше фен, но все пак беше забавно да премериш светоусещане с Volk.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеВ пост#1121 съм посочил за какво бях баннат. Аз съм изгонен от този форум и не искам да се връщам в него, нищо, че банът е изтекъл.
Тропчо ме покани в тази тема (сега видимо съжалява), затова влезнах тук, но-о-о-о-о-о темата биде тутакси налазена от гей-капитан Асан, който почна да си ръси сексуалните намеци.
На Асан Искендер-гей освен да му пожелая по-често да му се изпълнява рецептата на доктор Фройд: "Penis normalis dosim. Repetatur", зер-белким-чунким-санким по-рядко му се налага да си търси партнери отвъд океана.
TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Забелязал съм през годините, че в този форум при подобна "преписка" участниците обикновено биват одма изпращани в БАН (да не се разбира като Българска Академия на нАуките ).
В случая цари странна толерастия в темата . Може би щото единия "активен" е модератор ?
Всъщност, не знам какво модерира, но по едно стечение на обстоятелствата в един друг форум видях колко му е "капацитета " ( при все че и там децата с незнамсикво и т.н. го зяпаха в захлас , въпреки празното му плямпане ). Може би и не случайно и там ник-ът му е Бос (като без чорапи).
... та уж модераторите требе да служат за пример ? Тука е наопаки очевадно.Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
@Bogoljub Gagic
- чисто информативно - с модератора който те *шамароса* , пак ли сте си дружки ?Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б
Коментар
-
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеГаг Заеби,не ти кълва на идеите ма пък е забавно да знаешВ БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеЗабелязал съм през годините, че в този форум при подобна "преписка" участниците обикновено биват одма изпращани в БАН (да не се разбира като Българска Академия на нАуките ).
В случая цари странна толерастия в темата . Може би щото единия "активен" е модератор ?
Всъщност, не знам какво модерира, но по едно стечение на обстоятелствата в един друг форум видях колко му е "капацитета " ( при все че и там децата с незнамсикво и т.н. го зяпаха в захлас , въпреки празното му плямпане ). Може би и не случайно и там ник-ът му е Бос (като без чорапи).
... та уж модераторите требе да служат за пример ? Тука е наопаки очевадно.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеКакво правиш още в тази тема? Аз ли да те уча, тебе, гей-кептъна?TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеНяма какво да се модерира,да отговоря на част от въпроса ти,подфорума който трябва да следя си е тип топ
Колегиалност нещо ?
Впрочем , мисля че някой от правоимащите е крайно време да се намеси в и без друго безсмислената тема .Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеВ случая цари странна толерастия в темата . Може би щото единия "активен" е модератор ?
...
... та уж модераторите требе да служат за пример ? Тука е наопаки очевадно.
Тропчо, сори майна, ма ти ще си отвориш "Ринг свободен-2". Като "здравсил" едва ли ще ти я пипат.В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеЗначи в подопечния подфорум си е тип- топ , пък тука яко сранье . Да се оправя ресорния модератор !
Колегиалност нещо ?
Впрочем , мисля че някой от правоимащите е крайно време да се наме си в и без друго безсмислената тема .
В ОФФа в Тема със заглавие Ринг Свободен очакваш да се пише като в кой друг раздел?
Не ми отговаряй,всеки с мечтите сиTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеГледай след малко как темата ще бъде заключена и "напусналия форума" Гагич баннат (на умрЕло куче нож шА извадАт).
Тропчо, сори майна, ма ти ще си отвориш "Ринг свободен-2". Като "здравсил" едва ли ще ти я пипат.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеНе плачи молим ти се,пак съм ти виновен хахаххахааВ БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар