Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ринг свободен

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    ...
    ...
    Тропчо-о-о-о-о, на темата ти ѝ трябва ново заглавие! "Кабинет на психотерапевта" например!
    Викаш, като осЕрем деЦката, по- арно на кенеф да я направим, отколкото да позачистим, а?
    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
      ...деЦката...
      ДеЦката градина за ДСУ (деца с увреждания) ли имаш предвид?
      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

И това е вярно,баш си у кабинета
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

"..За тебе разбрахме.....няколко неща...че си и от ромски проЙзход....
          ... mrs. Гагич , не бих преценил хората в посочения линк като такива с ромски черти....

Но , за да имаме критерии за сравнение - дай връзка и към някоя твоя снимка - та да си вземем бележка , що са ТО правилните балканско-европейски етно-черти...?..

Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Не разваляй темата и ти,ще прати някоя снимка на мазен педерас циганин и ще ми развали доброто настроение
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Доскоро си мислех, че поне Рингът е защитен от попълзновенията на Гагичовите герои, наречени ДСУ. По подобие на Хари Селдъновата "Втора фондация" беше разположен на стратегическо място, където биха дошли само хора, достатъчно наясно със себе си и околните. Уви! Пробойната дойде отвътре и последователите на Мулето са на път да унищожат всичко. На път съм да призова омиротворителни сили, но територията е прекалено либерастко- еврогейско- и т.н. ориентирана, със статут на "всеки да си прави к'вот си иска", та и това не върви. Чакам идеи.
              Какво да предприема, та петте човека четящи тук да не бъдат травмирани от съфорумци, докопали се до УиФи в психодиспансера?
              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                Не разваляй темата и ти,ще прати някоя снимка на мазен педерас циганин и ще ми развали доброто настроение
                Колега , де запри се малко...?!.... Това че живееш на другия край на света си е твой проблем - за мен не е без значение с Какви хора (сънародници) живея в една държава ... малката наша държава.

Информиран - означава въоръжен , подготвен.... Добре е , че хората стават все повече *първосигнални* - дори и в ужким спрециализирано-технически форуми като този...

...... Картинката е ясна .

Коментар

Първоначално публикуван от nbajani Преглед на мнение
                  ...Това че живееш на другия край на света си е твой проблем...
                  Не е проблем за него, не-е-е-е-е... Ситуацията е горе-долу следната, позната от народния епос:
                  Първоначално публикуван от Gagic
                  Назад, назад, гейо Асане!Не мой да одиш подир мен,
                  Меджу назе има океан длибоки
                  Не ке можеш да го препливаш...
                  Първоначално публикуван от Ромския гей-капитан от Рейнбоу-щата
                  Ке се престорам на мрена риба
                  И пак при тебе ке дойдам,
                  Яхта ке откраднам,
                  мОре ке препливам,
                  И вечно твоя ке бииииида!
                  Нема отърване, нема-а-а-а-а...
                  А за моя снимка - нема да пусна, щото гей Асан ша си я разпечата да биЙ чикиЙ на нея, не-не.

Коментар

Мистър Гагич ,

преобръщате всички представи за юристите , още повече пък ако наистина сте ...хм... "частен бирник"...

Най нормалното състояние на вашето (юридическото) съсловие е да *прави кинти* и това да се драскоти по форуми хич не ми се връзва ........ ама сигурно е от липсата ми на житейски опит...

Коментар

Мистър Гагич ,

преобръщате всички представи за юристите , още повече пък ако наистина сте ...хм... "частен бирник"...

Най нормалното състояние на вашето (юридическото) съсловие е да *прави кинти* и това да се драскоти по форуми хич не ми се връзва ........ ама сигурно е от липсата ми на житейски опит...

E, в този форум, преди да се профилира тотално като "климатична детска градина за ДСУ" имахме и двама прокурори "от Главна", един зам-председател на Върховния касационен съд, един съдия от Конституционния съд, поне още двама прокурори от по-нисък ранг, поне 4-ма адвокати, един "държавен бирник" (според твоята терминология), един частен такъв (аз), трима митничари и т.н., поне което аз съм установил... Постепенно останахте с децата в неравностойно положение...
                      Успех!

Коментар

E, в този форум, ..... Постепенно останахте.... децата в неравностойно положение...Успех!
                        Ок, , ама "Успех" в кое , какво и т.д...?!?........ и последния *мохикан* да се фръцне ли...

Последно редактирано от nbajani; 10-10-19, 19:55.

Коментар

Ок, , ама "Успех" в кое , какво и т.д...?!?...
                          Успех в трудните и отговорни контакти с дечицата в неравностойно положение, как "в какво"?
                          Прочее, преди да се оттегля, че много се заседях в туй климатично заведение, ще ми кажеш ли този ник "nbajani" нещо индийско ли е?

Коментар

Колега , де запри се малко...?!.... Това че живееш на другия край на света си е твой проблем - за мен не е без значение с Какви хора (сънародници) живея в една държава ... малката наша държава.

Информиран - означава въоръжен , подготвен.... Добре е , че хората стават все повече *първосигнални* - дори и в ужким спрециализирано-технически форуми като този...

...... Картинката е ясна .
                            Расист?Мразиш циганите?

Едно откровение - като вляза в тая тема и почвам да се хиля сам,не знам колко е нормално това ма пък е забавно.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

...този ник "nbajani" нещо индийско ли е?
                              ...Детска работа - спортувах баскет и ен-бе е щатската асоциация ... тъпо , ама преди 9 год. - толкоз...

Междудругото може и лично да се запознаем ..?....... бездокачение , и *задни* мисли .

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                                Доскоро си мислех, че поне Рингът е защитен от попълзновенията на Гагичовите герои, наречени ДСУ. По подобие на Хари Селдъновата "Втора фондация" беше разположен на стратегическо място, където биха дошли само хора, достатъчно наясно със себе си и околните. Уви! Пробойната дойде отвътре и последователите на Мулето са на път да унищожат всичко. На път съм да призова омиротворителни сили, но територията е прекалено либерастко- еврогейско- и т.н. ориентирана, със статут на "всеки да си прави к'вот си иска", та и това не върви. Чакам идеи.
                                Какво да предприема, та петте човека четящи тук да не бъдат травмирани от съфорумци, докопали се до УиФи в психодиспансера?
                                Обади се на психото да им спрьт тока
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X