Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ринг свободен

Едно време в учебният процес,участваше и лявата ръка на инструктора.
    И не стоеше на волана,а зад врата ми!
    .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
    Киа спортаж2000тди 98г
    Ауди А3 1.9ТДИ
    Каравана Аdria 390Q

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
      Пък аз у казармата на камьон и после ми пробутаха любителска, та требваше нов курс за профешънъл.
      Прекалено книжовно си псувал останалите участници в движението. Със запетайките и пълните членове. Хората са преценили, че не ставаш за професионалист.
      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
        Като мене, демек.
        Ти го каза.
        Аз нямам против да го пишем (демонстрираното в последната тема) епизод и локален, уникален пропуск...
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
          За сега не е със есемеси.
          Айде бе.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
            Прекалено книжовно си псувал останалите участници
            Ми не, още не бех толкос умен.

Интересно, щото не ме караха да държа изпит по правилника. Само практика на стар Москвич и, разбира се, им зех акъла.
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Айде бе.
              Прав си, ама почти!
              п.п. Всъщност хич не е смешно де.
              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

"По-леко с взимането на пример
                За дарителство и то на църкви - може.
                Но бай Добри, светла му памет, всъщност илюстрира колко доходоносен занаят може да бъде просията. Какви луди пари се изкарват с нея
                Чест му прави, че даряваше парите, добре говорят и събраните суми за милосърдието на българина, много хора са давали дребни суми на дядо Добри, давал съм и аз и то още като ученик по татово време - "да дадем някоя стинка на онзи старец, дето прилича на Ганди", така си викахме (без всъщност да сме виждали дори снимка на Ганди, за да установим, че изобщо не прилича на него).
                Но пример - да просим всички с благотворителна цел, не, благодаря!"

Това е прекалено!

Коментар

Това е прекалено!
                  Това е самата истина. Даже Гагич е несвойствено "тактичен" (може би, защото в темата-жалейка) - какво като било за черкви!
                  Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

"По-леко с взимането на пример
                    За дарителство и то на църкви - може.
                    Но бай Добри, светла му памет, всъщност илюстрира колко доходоносен занаят може да бъде просията. Какви луди пари се изкарват с нея
                    Чест му прави, че даряваше парите, добре говорят и събраните суми за милосърдието на българина, много хора са давали дребни суми на дядо Добри, давал съм и аз и то още като ученик по татово време - "да дадем някоя стинка на онзи старец, дето прилича на Ганди", така си викахме (без всъщност да сме виждали дори снимка на Ганди, за да установим, че изобщо не прилича на него).
                    Но пример - да просим всички с благотворителна цел, не, благодаря!"

Това е прекалено!
                    Аз мога да напиша и по-радикални неща по темата. Но Гагич има повече смелост и повече желание за безсмислени битки.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Аз мога да напиша и по-радикални неща по темата.
                      Неподходящо място.

Коментар

То старецът не е за пример с просенето, а че всеки може да постигне значими неща, и да живее вечно в сърцата и паметта на хората с добрините си, стигат (дори) само Добро сърце и упоритост.
                        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Да де!
                          Начи, тук сме се събрали, евентуално, някакви съмишленици. От любов към офроуда, икебаната, хайку, празнословие... ние сме 20-30 човека, които не можем да постигнем съгласие и да кажем АВС, ВСА, СВА... И очакваме някой да ни оправи?

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                            То старецът не е за пример с просенето, а че всеки може да постигне значими неща, и да живее вечно в сърцата и паметта на хората с добрините си, стигат (дори) само Добро сърце и упоритост.
                            Предполагам, че става дума за онзи човечец, дето просеше пред Александър Невски и дето някои медии си вдигнаха рейтинга покрай него.

Коментар

Неподходящо място.
                              То вече навсякъде е неподходящо.

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                              Старецът беше пример главно за това колко безсрамно може да бъде употребен човек.

Предполагам, че става дума за онзи човечец, дето просеше пред Александър Невски и дето някои медии си вдигнаха рейтинга покрай него.
                              Правилно предполагаш. Макар че основният му ареал не беше точно там.

Коментар

Начи, тук сме се събрали, евентуално, някакви съмишленици. От любов към офроуда, икебаната, хайку, празнословие... ние сме 20-30 човека, които не можем да постигнем съгласие и да кажем АВС, ВСА, СВА... И очакваме някой да ни оправи?
                                Можем. Но зависи колко от тия 20-30 човека, държат повече на себелюбието си, отколкото на обективността.

А за стареца, вярно медиите намазаха, но това не отменя същността на делата му.
                                Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X