Дават ти.Седнали ората преди две -три седмици при Злой.В Копривщица .По заговор.
Изяли , изпили , изпели.Е , какво , а ся.
Предполага се , че концентрирана сярна киселина с разредител не са пили.Останалото - от лукаваго!
Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Арман Махала.
Тъкмо гледах нещо за тая махала по битивито... срам- несрам, не бях я чувал, а се водя трето поколение майна. По скалата на търтея, би трябвало да съм тукашен, а не приходящ, ама- на!
Ти бе майна,не си ли от Филибето бре!?Дето пред Тримона... и гъста мрежа ... и да скиваш майна ....
По мое време бяха три махалите у Пловдив,Шекер,Арман и Столипиново.
Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
"Този швят щеше да е твърде шмахнат, ако вшички бяхме еднакви, гошподине." — Игор
Лично аз, (а пък е и по темата) бих добавил само: "Докато годинките се трупат на гърба ти, ще научиш, че повечето отговори накрая се свеждат до „защото“.
Първоначално публикуван от ivied
"Първият човек, който е изругал, вместо да хвърли камък, е бащата на цивилизацията." Ама си е верно, че "нищо в живота не излиза толкова скъпо, както болестта и глупостта."
Стига с тия цитати бе, човек. Измисли нещо и го напиши, баси! Фърлям те на Ринга, тук става дума за други неща.
Коментар