Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ринг свободен

Ценители!
    Да ви е здраве!
    Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
      На баба ти дядото - аз си я усуквам.
      Другият път ще разнищим случая със усукването.
      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Не, не, дай сега, че да знаем какво.
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
          Не, не, дай сега, че да знаем какво.
          Дават ти.Седнали ората преди две -три седмици при Злой.В Копривщица .По заговор.
          Изяли , изпили , изпели.Е , какво , а ся.
          Предполага се , че концентрирана сярна киселина с разредител не са пили.Останалото - от лукаваго!
          Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

След 1:00 ч. посреднощ. никой не иска да пише във форума. Страх! Да не го обявят за пияндурник. Лошо, Седларов, лошо!
            Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
              Арман Махала.
              Тъкмо гледах нещо за тая махала по битивито... срам- несрам, не бях я чувал, а се водя трето поколение майна. По скалата на търтея, би трябвало да съм тукашен, а не приходящ, ама- на!
              Ти бе майна,не си ли от Филибето бре!?Дето пред Тримона... и гъста мрежа ... и да скиваш майна ....

По мое време бяха три махалите у Пловдив,Шекер,Арман и Столипиново.
              Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Ся, за Анджинсан съм чувал. Има и една, дето е срещу Големия Гигант, ама тя е миниатюрна, има- няма 20-30 къщи и не съм сигурен има ли си име.

Коментар

Те Я:

Арман махала

4003 Пловдив, Район Северен,в ляво след колелото за Брезово.

Коментар

Е, тва са тия 20-30 къщи... не знаех че се титулуват "махала". Тук махала разбираме семселе поне 1000 броя.

Коментар

Ами в тоя ред на мисли,Шикера кво е!?И там са има няма 50-60 къщи,ако не са се умножили евентуално.

Коментар

Първоначално публикуван от targa
                        На някой ако му се намират излишни пари, може да ги даде на заем на жена ми. Без майтап.
                        Първоначално публикуван от Тропчо
                        Нещо, име, адрес, телефон...? Снимка?
                        Първоначално публикуван от jeko47
                        Същият убавец е , като назе , ма ползва госпожата за прикритие
                        Него го знам, ама дава препратки към жена му... та ми стана интересно

Коментар

Първоначално публикуван от ivied
                          "Този швят щеше да е твърде шмахнат, ако вшички бяхме еднакви, гошподине." — Игор
                          Лично аз, (а пък е и по темата) бих добавил само: "Докато годинките се трупат на гърба ти, ще научиш, че повечето отговори накрая се свеждат до „защото“.
                          Първоначално публикуван от ivied
                          "Първият човек, който е изругал, вместо да хвърли камък, е бащата на цивилизацията." Ама си е верно, че "нищо в живота не излиза толкова скъпо, както болестта и глупостта."
                          Стига с тия цитати бе, човек. Измисли нещо и го напиши, баси! Фърлям те на Ринга, тук става дума за други неща.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Без място в пощата и аз нямаше да имам небоядисана риза.

Място в пощата се освобождава с изтегляне на съобщенията на компютъра и щом Тропчо знае то значи и за Гагич няма.
                            Ъмммм, можеш ли да дадеш някакви препоръки как да си дръпна ЛС на Убунтото, без да ми дава това
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot from 2017-10-24 20-38-44.jpg
Прегледи:1
Размер:114.8 КБ
ID:5771258

Коментар

На gedit не знам как става ама си инсталирай някой по-интелигентен текстов редактор (scite да речем) и ще можеш да го отвориш нормално.

Коментар

Например Mousepad се мръщи на всичко, което не е UTF-8 и пита с какъв енкодинг да го отвори.
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_2017-10-24_20-55-04.png
Прегледи:1
Размер:40.7 КБ
ID:5771259
                                Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X