Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пиано Бар :)
Свий
X
-
От: Пиано Бар
Ма то прекрасно, бе! Разхождаш си се сам в бара, разглеждаш си сички шишета, сипваш си квото и колкото си искаш, нищо не плашташ, щото нема баруомън, даже може да се облекчаваш в мифката...Кво да праиш - орисия! Или, може би, късмет, а...
Да си кажа наздраве, штото традиция, нали...
Дай поне качественнна музика, че да зашием дупките...
Една песен на Пол Макартни от '66-а, изпълнявана, ама не от Беатлес, щото тиа са мноо стари вече.

Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Добър ден!
Снощи до много късно имахме гости и не успях да намина, че заспах!
Как е настроението - съботно или работно?
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Интересно време за посещение на бар! Ще се наложи да преразгледам разбиранията си, защото сме в 21 век и, вероятно, баровете работят от 6.00 до 11.30 АМ.
Всичко останало е в същия порядък и аз си наливам дежурния скоч.
Наздраве!
Предлагам още една песен на Беатлес през погледа на Суингъл Сингърс:
Коментар
-
Добър вечер, мили хора! Прощавайте и простено да ви е!
Наздраве в този светъл празник!
И да хапнете халва и яйца!
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Коментар
-
Тук съм аз, но търчах по роднини за празника, пък хич не сколасвам с времето напоследък!Кръвна група 0+
Коментар
-
Добър вечер, мили хора! Как сте в първия за седмицата работен ден?
Наздраве с питиенце и мезенце
Кръвна група 0+
Коментар
-
Коментар
-
Добър ден! Зла пролетна умора е налегнала барманката и заспива рано рано! Браво, Божич, че държиш фронта!
Останалите и те някъде се загубиха, но с напредването на пролетта се надявам да се засили присъствието!
Кръвна група 0+
Коментар
-
Добър вечер, мили хора! Как сте?
Аз съм добре! След малко отивам на родителска среща и след това ще приседна на питиенце при вас!
На кафе.Кръвна група 0+
Коментар
-
Номерът е, да си добре и след родителската среща и питието да е за удоволствие, а не за снемане на стреса.Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеАз съм добре! След малко отивам на родителска среща и след това ще приседна на питиенце при вас!
Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
Коментар
-
Кръвна група 0+
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар