Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пиано Бар :)
Свий
X
-
От: Пиано Бар
Май трябва отпуска за да си починеш от ...отпускатаПървоначално публикуван от Danika Преглед на мнениеЗдрасти, Вили.
Изпуснах малко парата. Надявам се до края на отпуска да успея и да почина.
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Коментар
-
Дано не се стигне до тамПървоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеМай трябва отпуска за да си починеш от ...отпуската
)))
Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
Амин....Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение..... да успея и да почина.

Наздраве!
П.П. Ако знаете утре с кой имам среща... Жокер- От Варна са (ако това изобщо може да е жокер. Цяла Варна е в Берковица това лято...)
Коментар
-
С Тихомир Митев, Иво Каменов и Марин Митев ?Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение...... Ако знаете утре с кой имам среща... Жокер- От Варна са (ако това изобщо може да е жокер. Цяла Варна е в Берковица това лято...)Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
То пък само те са от Варна... Очаквано не познахте, ама няма да ви кажа. Жалко,че е лошо времето и няма да можем по първоначалния план, но все някак ще отчетем събитието....Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнениеС Тихомир Митев, Иво Каменов и Марин Митев ?
Коментар
-
Ми да бяха от Балчик, та да познаем. Пък то - от Варна.Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеТо пък само те са от Варна... Очаквано не познахте, ама няма да ви кажа. Жалко,че е лошо времето и няма да можем по първоначалния план, но все някак ще отчетем събитието....Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
Два дни без Интернет! Престъпление от страна на доставчика, но има и хубава страна - малко си починахте от мен.
Малко! Не бързайте да се радвате, щото започвам да наваксвам.
И така: Отново ще ви мъча с Modern Jazz Quartet и една композиция на Зигмунд Ромберг от 1928 година.
Наздраве на сите!Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар