Добро да е Дани!
Нидей са аби с тренировки - отпуската е най-хубавото време в годината и е само за мързелуване!
Ако някога ти се е случвало нещо друго по време на отпуската - да знаеш, че е изключение от правилото.
Не става, Ванка! Това е социална програма за колелото. През останалото време от годината работата му е да стои... в килера...
За съжаление си прав. Като свърши отпуската и докато дойде време през ноември да го сгъна и опаковам за зимата, я му се порадвам още десетина пъти, я не.
Аз да питам - къде ги карате тия колелета в София? Ако е по централните улици, аз го намирам за вредно и много опасно...
Иначе благородно ви завиждам, че сте социални (разбирайте Евгени) и спортно ориентирани (демек Дани), ама аз пак да си кажа - отпуската е за смяна на обстановката, нови добри впечатления и релакс.
Положително не е за спорт и разни други цели.
Може би малко не в стила на бара, да ви поздравя с едно парче, което много харесвам:
Аз да питам - къде ги карате тия колелета в София? Ако е по централните улици, аз го намирам за вредно и много опасно...
Аз живея в краен квартал и тук карането на колело е възможно навсякъде. Стига да имам време.
Обикновено карам в събота и неделя. Върша си работата из квартала - до Кауфланд, до Лидъл.
Сегашното ми колело е сгъваемо и като ходя някъде, на морето или по селата - карам си го с мен.
По селата придвижването е предимно с колело.
А колко съм далече от спорта, ако знаеш )))))
А парчето си много хубаво. Мисля, че тук няма подходящи и неподходящи - всеки си пуска и слуша каквото му е кеф.
Само дето не разбрах - Дани ще ходи на море с колело или...
Остава цял месец до моето море, та дотогава ще се изтягам в бара, ще пия сноб на корем и ще слушам неприятна за някой (това е в мн. число) музика.
Но...Всичко има край и Чък Норис закри "топ 10 тромпети"
Тромпет номер 10 Fats Navarro Той пък може да бъде наречен пионер на Бибопа. Също много кратка кариера. Напуска този свят, само на 26 години, заради проблем с наркотици и ни оставя да гадаем до какви висоти би стигнал. Да го чуем в една композиция по Харлеем мотиви.
Коментар