Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Закъсала кола в с. Попинци - репатриране до София за по-малко от 250лв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Закъсала кола в с. Попинци - репатриране до София за по-малко от 250лв

Здравейте ако не се справите с проблема .Мога да ви организирам транспорт до София ще ви струва 200 лв.Ако въпросното село е с. Попинци е селото м/у Пазарджик и Панагюрище!
    Бат Иво
    VW Caravelle 2.5 TDI
    Hapert AL-2700 тел.0899-845409
    http://www.facebook.com/avtrans

Коментар

Цената на колегата горе е повече от добра за 250км 200лв.Аз за това разстояние взимам 250лв,иначе не съм съгласен с твърдението че частниците мамят и не издават фактури.Винаги като ми се обадят им казвам крайната цена в зависимост от теглото на автомобила,и ако искамт издавам и фактура.
      Последно редактирано от metalgiar; 02-01-15, 23:50.
      0 8 76 36 8 542

Коментар

В никакъв случай не искам да сложа всички частници под общ знаменател, попадали сме и на много коректни.Но в годините сме имали разни случки, просто обръщам внимание.

Коментар

Много хора живеят с убеждението ,че СБА е държавна фирма,и че са най- евтини. Не се заблуждавайте! СБА е неправителствена организация ,и по мое мнение е с едни от най-дебелите тарифи.
          Последно редактирано от zemooo99; 04-01-15, 16:52.
          0884 987 137
          В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"

Коментар

Рядко до често ползваме колите на сба,вярно цените не са най евтини,но се работи безпроблемно с тях,само казвам цвета и модела с адреса и къде да я стоварят,на другия ден носят и фактурата.Парите не са всичко.
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

Коментар

Това че казваш цвета и адреса на колата и къде да се стовари всяка фирма го прави с тази разлика че цената е наполовина.СБА от години не е държавна фирма а частник и ако имате късмета закъсате в провинцията после ще ревете като сарански мечки от тях.
              0 8 76 36 8 542

Коментар

Аз съм си набелязал няколко коли, вместо да ходя да се пазаря, може ли да дам цвета и адреса на някоя и къде да ми я докарате?
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Може,после зимата ще си я прекарам на ''топло''.Хем ще спестя от ток, хем от храна.
                  0 8 76 36 8 542

Коментар

Колега ако още не си решил проблема звънни на тел. 0888 549 723 Стефан . Говорил съм с него .
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от zemooo99 Преглед на мнение
                      Много хора живеят с убеждението ,че СБА е държавна фирма,и че са най- евтини. Не се заблуждавайте! СБА е неправителствена организация ,и по мое мнение е с едни от най-дебелите тарифи.
                      +1.Понякога се налага да ползвам пътна помощ.Два пъти съм проверявам тяхната цена- по висока е с около 40-50%.Колкото до безпроблемността- не съм имал никакви проблеми с хората, казвам какво искам и питам за крайна цена.
                      Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
                      GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

Ако е толкова важно каква е собствеността на СБА мога да попитам главния им секретар семеен приятел ми е . Слава богу на мен лично не ми се е налагало да им ползвам услугите но това лято само тяхна машина се съгласи да закара един мотокар от София до Кюстендил .
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

За мен лично няма никакво значение собствеността на СБА. Интересно ми е колегата да сподели какво има пред вид ако закъсаме в провинцията, защото аз винаги прибирам закъсал бус от провинцията до Стара Загора.До сега не е имало проблеми никога.Погледнато от моята камбанария, понеже съм в Стара Загора, няма как да зная коя е най близката пътна помощ край закъсалия колега в Смолянско да речем.Относно цените, в редките случаи когато сме допирали до частник искат около 1.60-1.80 лв. за километър, включително и празния му курс на връщане на тази тарифа.
                          Последно редактирано от BRANCO; 11-01-15, 22:37. Причина: допълнение

Коментар

Имам впредвид че ако ползвате тяхните услуги цените са следните.1,80 празен до мястото на аварията после има такса от 16лв за товарене и сваляне и накрая има и цена от мястото на аварията до примерно вкъщи ,там цената е вече 2.88 на километър.
                            0 8 76 36 8 542

Коментар

Съюз на българските автомобилисти

от Уикипедия, свободната енциклопедия

Съюзът на българските автомобилисти (СБА) е неправителствена и неполитическа обществена организация, създадена на 3 юли 1957 г. под името Български автомобилен и туринг клуб (БАТК).
                              А относно мотокарите,и аз ги транспортирам,ама си ми малко далече.

0884 987 137
                              В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"

Коментар

Крайно време е некой да заключи темата.Каквото имаше да се пише се написа,може би автора иска чудеса-ама такива има само в приказките.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X