Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Закъсала кола в с. Попинци - репатриране до София за по-малко от 250лв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Закъсала кола в с. Попинци - репатриране до София за по-малко от 250лв

Здравейте,

Извинявам се, ако темата не е на правилното място, но не открих къде другаде да я постна. Имам закъсала кола в с. Попинци с теч на масло. Скоро беше правен ремонт, след скъсване на ангренажен ремък.. Предупредиха ни, че е добре да бъде извозена в противен случай може да стане по-голям проблем. Дали има някой с колесар и желание да помогне? Ще почерпим за помощта Не е спешно, може и след Новата година.

ПС. Пътната помощ иска 250лв което си е пълно безобразие..

Благодаря ви!

От: Закъсала кола в с. Попинци

До къде трябва да се закара,колко километра.
    878511557

Коментар

До София. Пада се ~250км, като с колесар може да се мине по магистралата, което е далеч по-бързо от криволиченето по подбалканската

Коментар

50ст/км дали е неразумна сума (двупосочно)? Ако това е голяма сума, дали няма да е по-рентабилно ремонта да се направи някъде в близък сервиз?
        Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
        Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

250км е общо, в двете посоки. При цена на дизела от 2,09лв/л е малко прекалено за 2-3ч работа да дадеш 200лв за "работа" и 50лв за гориво Това е моето мнение. Не казвам, че е правилно, но на фона на заплатите в родната ни държава, мисля че е резонно.

Коментар

Да, при общо разстояние 250км това вече изглежда що годе стандартна цена - 1лв/км...
            Откъде е теча на масло и не може ли да се локализира/ремонтира на място? Ако е спукан картер - настържи в пукнатината сапун и ще се прибереш безпроблемно.....
            Ако е що годе малък теча - с доливане също можеш да се прибереш...
            Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
            Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Дали да не си продължите чата в друг раздел!?

Коментар

Поставете си въпроса така: вие за колко пари бихте свършили тази работа?

Горивото е има-няма 100 лева, а не 50. По магистралата с колесар не може, трябва платформа. Точно тия дни с каквото и да било ремарке, еле па колесар, през подбалканската не всеки ще тръгне. Амортизацията на повечето товарни машини е има-няма колкото горивото и за чорбаджията остават примерно 50 бруто за цял ден работа. Общи работници на тази цена почти не се намират.

И какво за заплатите в родната ни държава?

Местя темата защото определено не отговаря на изискването за спешност.
                Последно редактирано от Ясен; 29-12-14, 15:40.

Коментар

От: Закъсала кола в с. Попинци - репатриране до София за по-малко от 250лв

Мда, по магистралата с колесар не може.. Утрепана история. Ще търся майстор на място. Благодаря на всички

Коментар

Първоначално публикуван от svatanasov Преглед на мнение
                    Мда, по магистралата с колесар не може.. Утрепана история. Ще търся майстор на място. Благодаря на всички
                    С колесар-никъде не може,забранени са със закон.Тарифата за пътна помощ е стандартна,лев на километър натоварен.За по ефтин вариянт ти трябва приятел с платформа.
                    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                      ...За по ефтин вариянт ти трябва приятел с платформа.
                      ... което в общия случай значи да набуташ приятеля си.

Коментар

Щом не е спешно тия дни ще питам един приятел с пътна помощ колко ще иска .
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

То да е лятото-добре ама в тая виелица-ден година храни!

Коментар

Хич не ти искат много колега.Понякога ползвам пътна помощ за някоя служебна кола, макар и рядко.Преди 2 месеца от Кърджали до Стара Загора, което е 120 км. Пътна помощ на СБА взе 460-470 лв. някъде.Иначе частниците искат лев и нещо на км. и като дойде време за плащане в общия случай разбираш, че трябва да платиш и курса на връщане по същата тарифа.Разните частници имат различни похвати да не ти кажат предварително цялата цена.Да не звучи като реклама ама от тези на СБА съм много доволен.Звъня на диспечер в София и с него се разбираме, т.е. шофьора не участва в договарянето.Винаги издават фактура като свалим колата и платим.В моя случай те са единствените на които всичките влекачи качват голям бус, а аз най-често прибирам бусове над 3,5 т.

Коментар

Щом не е спешно - в Попинци има двама майстори по коли, който и да попиташ ще те упъти.
                              Зависи каква е повредата, но има шанс да минеш доста по евтино.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X