Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Познавате ли такъв тенекеджия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Познавате ли такъв тенекеджия

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    Уфф, не исках да пиша повече тук. Не съм иЗкал да ви УбиждЪм. Работете си както си знаете, ама недейте да викате "такова животно нЕма" при 100 001 клипа в "тубата" (естествено, че всеки качва клипове там да се похвали), щото едно време така работеха. А аз избор при кой тенекеджия да ходя имам, само доколкото мога да си избера застраховател и сервиз от списъка на "каското" Затова отдавна не съм имал личен досег с тенекеджиЙ и карам на спомени. Мир вам
    Може и да гледаш филма "Черна котка бял котарак" ,да видиш как се вадят 12-сантови пирони с гъс ! Тия клипове в тубата им се губят бая моменти ... и въобще не е доказателство !
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
      Пу бях първи.
      Тцъ. Аз бях готов първи де си оритам колата ама никой не се нави да се басира
      На сърбела майката му е чесането.
      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
        Тцъ. Аз бях готов първи де си оритам колата ама никой не се нави да се басира
        Депозирайте сума, каквато ВИЕ (т.е. ти и fill) бихте взели за такъв ремонт по вашия си начин и Танасе да ни води при този:
        Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
        КОйто не вярва, човекът е в пловдивско, жив и здрав, работи.
        Аз ще му покрия разликата, ако има такава (щото нали много скъпо било така). Моя пенЦионер го нЕма, някъде на село се е покрил, по този случай не мога да уговоря "демо". Щото истината е тук:
        Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
        Много ми се струва, че в тази дискусия се изпуска индивидуалния елемент...демек- един може, друг -не !
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

[QUOTE=Bogoljub Gagic;2584316]Депозирайте сума, каквато ВИЕ (т.е. ти и fill) бихте взели за такъв ремонт по вашия си начин и Танасе да ни води при този...QUOTE]
          Труд + материали= 150 лв/детайл
          На сърбела майката му е чесането.
          Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

[QUOTE=borko_ruse;2584377]
            Депозирайте сума, каквато ВИЕ (т.е. ти и fill) бихте взели за такъв ремонт по вашия си начин и Танасе да ни води при този...QUOTE]
            Труд + материали= 150 лв/детайл
            Jimi вдъхва доверие. Дайте да дадем - вие по 150 лв., аз 300 при него на съхранение и да пробваме с неговото "Фори", нали имало такива вдлъбнатини ?

Коментар

По бай Тошово време кит само у "Корекомо", боя - нъц, освен ако не е бЕла и то "докторско бяло". Та всички тенекеджиЙ тогава работеха като на клиповете, щото с кит и боя беше по-скъпо. За разни лампи за изпичане на боята, също забравяме. Но, явно съм мноУ стар вече. Ей го, Пенчо горе писа същото, но се отказа да спори с професионалистите. Напускам темата и аз...
              Мноу шмЪ извиняваш, ама едно време "Лакпром" правеха доста цветове автоемайллакове, които и сега са добри, а преди 30-40 години бяха направо връо! Дори правеха цвета на първата ми ЛАДА със същия номер на "Папагал"-а( беше за износ и беше боядисана с вносна боя)-295)ярко оранжево-червено)
              много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                Мноу шмЪ извиняваш, ама едно време "Лакпром" правеха доста цветове автоемайллакове, които и сега са добри, а преди 30-40 години бяха направо връо! Дори правеха цвета на първата ми ЛАДА със същия номер на "Папагал"-а( беше за износ и беше боядисана с вносна боя)-295)ярко оранжево-червено)
                Те и металици правеха, ама трябваше поне ОК на БКП да се намеси, та да се доредиш.
                Аз си знам, как съм бъркал полиестерна смола с талк, та да китвам аватара.
                Пък работех индженер у талавизията!!

Коментар

Jimi вдъхва доверие. Дайте да дадем - вие по 150 лв., аз 300 при него на съхранение и да пробваме с неговото "Фори", нали имало такива вдлъбнатини ?
                  Да не ми пратите само комисията по хазарта....
                  Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                  Drag Grand Canyon Daily
                  Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                  LZ1JYM

Коментар

...аз се сещам, първия ми скейт, голям мерак и много престижна вещ, въобще голяма гордост.
                    ...бях го надрал и реших да го оправя с кита на старши (беше го поръчал за една Жигули)
                    ...останах си с боя, вечерта като се прибра! От там тенекеджийството ми е деликатен и отблъскващ занаят!
                    Да ме прощават колегите, но им ползвам услугите!
                    Нормална цена ли е 1100лв., за цялостно пребоядисване и подмяна на два прага. Автомобил комби!

Коментар

бгбет.приемам залози!

Коментар

Това не е хазарт. Не познавам Танасе и неговия тенекеджия, но не може да са измрели всички тенекеджии, такива, каквито ги помня аз. То по тая логика, ако утре някой пусне клип в тубата как изчуква и китосва калник или врата, тука ще скочат 562-ма специалистори да се подиграват, че нЕма такъв филм, не се праЙ така, а се поръчва от дилъра нов калник или врата и се монтират, а Фсичко друго било било лъжа-реклама.

Коментар

Първоначално публикуван от smng0303 Преглед на мнение
                          ...
                          Нормална цена ли е 1100лв., за цялостно пребоядисване и подмяна на два прага. Автомобил комби!
                          За нашия край даже е под санитарния минимум.
                          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                          Из "Златния телец"

Коментар

Крайният резултат от клипа, може и да е перфектен за вас, / още повече ,че е използван за показно светъл цвят..., може би защото на тъмния и най- лека неравност или прашинката се забелязват с просто око/ . Аз от позицията на автотенекеджия и автобояджия с близо 30г. стаж мога да кажа, че разполагам с нужната техника за авторепаратура , но за да стане завършекът на детайл увреден от градушка или удар - перфектен и клиентът да си тръгне доволен не може да мине без боя.
                            "Кога ковач кова, кога дупе му почерня"

Коментар

Точно така,за да е перфектно без кит и боя няма да мине!И аз 23 години правя коли и знам,че е така.Другото е само реклама.

Коментар

Първоначално публикуван от autocolorpetrovi Преглед на мнение
                                Крайният резултат от клипа, може и да е перфектен за вас.... но за да стане завършекът на детайл увреден от градушка или удар - перфектен и клиентът да си тръгне доволен не може да мине без боя.
                                Първоначално публикуван от Bobi67 Преглед на мнение
                                Точно така,за да е перфектно без кит и боя няма да мине!
                                Не сте прави За да бъде наЙстина перфектно:
                                ... се поръчва от дилъра нов калник или врата и се монтират
                                Ама тука никой не говори за "перфектно".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X