Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Познавате ли такъв тенекеджия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Познавате ли такъв тенекеджия

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    Изводът, който се налага е, че в България май вече няма и тенекеджии. Явно са избегале у Щатите и са предали опита си там...
    Грешен извод.Най вече заради рекламата.Същите клипове са и за free energy
    Изправят се някои гънки по този начин,но процентът им е пренебрежимо малък...И клиентът не трябва да е капризен...

Коментар

Аз да си дам мойте 5 ст. Имах гоуф 2, много хубаво го шибнах и двата калника бяха за смяна, закарах я на майстора. Поогледа я и попита ще я караш ли още или да я правя за продаване, абе няма пари за кола, за мен я направи. След 4 дни си получавам колата със същите калници, само на местата където се беше напукала боята си личеше, че е имало интервенция. Така я и продадох, между другото продължава да се движи.
      КОйто не вярва, човекът е в пловдивско, жив и здрав, работи.
      Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
        КОйто не вярва, човекът е в пловдивско, жив и здрав, работи.
        НевАзможно, нали четеш специалистите от бранша (най-вече Jimi ) какво са писали по-горе ?
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Май забравихте основният критерий в Бг - цената. Изправя се, не е перфектно както може да някой да иска, но става завладяващо добре. Но е скъпо. Тенекеджии познавам, има.
          Кит и боя е по-евтино, освен ако боята не е някаква особена.. бял седеф със силно зелено/червено оцветяване според ъгъла.. но и така да е, боята вече няма да е здрава като преди.

Чувал съм и за тенекеджии и коли при които целта е колата да си остане с оригиналните части. Колекционерски коли с история и за милиони. Колегата да не се засегне, но не мисля че има кола за милиони стотинки даже. Кой знае какъв космически апарат е в дъното на темата...

Коментар

Първоначално публикуван от lodkar Преглед на мнение
            Кит и боя е по-евтино, освен ако боята не е някаква особена..
            По бай Тошово време кит само у "Корекомо", боя - нъц, освен ако не е бЕла и то "докторско бяло". Та всички тенекеджиЙ тогава работеха като на клиповете, щото с кит и боя беше по-скъпо. За разни лампи за изпичане на боята, също забравяме. Но, явно съм мноУ стар вече. Ей го, Пенчо горе писа същото, но се отказа да спори с професионалистите. Напускам темата и аз...

Коментар

Много ми се струва, че в тази дискусия се изпуска индивидуалния елемент...демек- един може, друг -не ! Сещам се за една седянка в Самоков една вечер и приказките с един стар полковник. Заспорихме ТТ ли е по-точен, Макаров ли ,,в тоя дух . Дъртия се подсмихна и рече - а бре с какъвто ще да си - рАка си требе, рАка..та така..и в тоя занаят е същото- индивидуална сръчност и способности преди всичко ..и доста опит, а имат и "скрити стари тайни" някои майстори, които превъзхождат понякога новите технологии..
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

НевАзможно, нали четеш специалистите от бранша (най-вече Jimi ) какво са писали по-горе ?
                При Танасе информацията е некоректна-без снимка или клип не се брои .Ако калниците са били за смяна,какво е било състоянието на предна броня,капак,фарове?
                Щото всеки си глада от своята камбанария-едни за точка от камъче си пребоядисват предния капак,пък такива като мен и целия да е в дупки-не им дреме.
                Има некакъв малък процент от щтети дето могат да се изправят по този начин,ма за тях даже не е нужен специален инструмент-дръжката на чука стига.
                Обаче дълбоко се съмнядам да стане читаво изправяне,когато има пречупени ръбове,като в първия клип.
                Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

. За разни лампи за изпичане на боята...
                  Боята много отдавна не се пече. Пече се алкидната боя, която много отдавна се ползва само за огради и пейки. Новите бои много отдавна не се пекат, но явно още си в 70те години на миналия век.
                  И да- всички тенекеджии сме ''Педалите, които взимат парите на хората '' Вероятно по твоето време тенекеджиите са работили по-добре. Ами ако можеш се върни в твоето време, а ако не можеш- май нямаш избор. Ние работим така. Дали ти харесва- ми честно през к...ра ми е.
                  На сърбела майката му е чесането.
                  Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                    Боята много отдавна не се пече. Пече се алкидната боя, която много отдавна се ползва само за огради и пейки. Новите бои много отдавна не се пекат, но явно още си в 70те години на миналия век.
                    И да- всички тенекеджии сме ''Педалите, които взимат парите на хората '' Вероятно по твоето време тенекеджиите са работили по-добре. Ами ако можеш се върни в твоето време, а ако не можеш- май нямаш избор. Ние работим така. Дали ти харесва- ми честно през к...ра ми е.
                    Уфф, не исках да пиша повече тук. Не съм иЗкал да ви УбиждЪм. Работете си както си знаете, ама недейте да викате "такова животно нЕма" при 100 001 клипа в "тубата" (естествено, че всеки качва клипове там да се похвали), щото едно време така работеха. А аз избор при кой тенекеджия да ходя имам, само доколкото мога да си избера застраховател и сервиз от списъка на "каското" Затова отдавна не съм имал личен досег с тенекеджиЙ и карам на спомени. Мир вам

Коментар

Тоя на клипа изправя тънка ламарина като капачка от буркан.Защо не опита същото със стара Волга? Това са глупости.Няма начин боята да не се напука.

Коментар

Ама тука,голям купон става,гледам спорят хора, гледали нещо по интернет и хора на който са им напукани ръцете от работа...
                        Чудя се на кого да вярвям?

Коментар

... Работете си както си знаете, ама недейте да викате "такова животно нЕма" при 100 001 клипа в "тубата" ...
                          Е,при 100 002 клипа с извънземни значи ли че ги има...Или при 1 000 000 клипа с перпетууммобиле.
                          Та към предложението за почерпка мога да добавя бас.Ти намираш тенекиджия като от клипа,аз се наемам да го конкурирам.Правим два подобни дефекта и хвърляме ези тура.Съгласен...

Коментар

Да ви услужа с колата? Имам подобни дефекти от няколко страни, идеални са за баса!
                            Аз безплатно, за спорта, ще я осигуря

Коментар

Не съм от бранша, но съм на процент в два магазина за автокит.

Да ви услужа с колата? Имам подобни дефекти от няколко страни, идеални са за баса!
                              Пу бях първи.
                              Последно редактирано от Jimi; 08-09-14, 23:25.
                              Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                              Drag Grand Canyon Daily
                              Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                              LZ1JYM

Коментар

Аз съм от онова поколение тенекеджии(1989г) дето не работят безплатно...Трее поне да почерпиш...

Я,и Jimi се включва в ези торатУ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X