Здравейте колеги, интересува ме ако натоварим тир със 40 тона "материал" легално ли ще е? Има ли граница за товаримост ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Товаримост на тир ?
Свий
X
-
От: Товаримост на тир ?
Разпределя се на оси. Мисля, че беше по 8 тона на ос. Тоест не може повече от 24 тона.Първоначално публикуван от AgeraR Преглед на мнениеЗдравейте колеги, интересува ме ако натоварим тир със 40 тона "материал" легално ли ще е? Има ли граница за товаримост ?
А и се замисли, как ще спреш рязко с 40 тона материал ? Като превишиш нормалното ниво на товаримост, рискуваш собствения си живот и живота на другите.ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Сега се обадих да питам. Истината е, че може. Максималното тегло може да е 40 тона, но в тези 40 тона влизат и теглото на влекача и ремаркетата. Но в повечето случаи ги претоварват и до 44,5 тона.ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Спомням си някъде Колето беше споменал за тая дефиниция относно влекачите, че няма такова чудо тир, както и да е Радо е прав, че максимума е 40 тона тегло на влекача +гондолата и товара или бордови такъв+товара
Говоря от страна на такъв който ги товари, но много зависи накъде ще се запъти и колко ще се нагърби според километър-тон или само километър.Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 25-11-13, 19:31.
Коментар
-
Аз пък казвам да не правиме свободни съчинения дали може или не може. В големия талон на влекача пише "максимално допустимо тегло на състав от ПС".Първоначално публикуван от AgeraR Преглед на мнениеЗдравейте колеги, интересува ме ако натоварим тир със 40 тона "материал" легално ли ще е? Има ли граница за товаримост ?Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Има и многоосни ремаркета с висока товароносимост, но се числят към композициите със специален режим и извънгабаритен товар, което е скъпо! Натоварете полуремарке и бордови камион !0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар