Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо няма подфорум - искам да се запозная?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Защо няма подфорум - искам да се запозная?

Тук е Оффроуд... За свалки, женитби, неангажиращи, ангажиращи и всякакви други връзки си има достатъчно /даже прекалено много/ форуми. Не моля, а настоявам някой модератор за изтрие темата!!!
    Георги Донев, 0889 437 687
    Nissan Patrol Y60

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Донев Преглед на мнение
      Тук е Оффроуд... За свалки, женитби, неангажиращи, ангажиращи и всякакви други връзки си има достатъчно /даже прекалено много/ форуми. Не моля, а настоявам някой модератор за изтрие темата!!!
      Eй, как са ви научили (въздържам се от по-силна дума) сами да си искате модераторски инструменти... не е истина, просто! Виж каква веселба стана, какво лошо има ако отиде в спамеца, малко ли други щурави теми има? Освен това авторката е една от най-мъжките характери тук, визирам едни други теми, дано не ми се разсърди за бъзикните, такива сме си. Бяха с най-добри чувства.

Коментар

Е защо да я трие, утре някой друг ще пита същото, и ще се почне отначало...
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Чак пък да я изтрие ...
          Поне да я премести в спама или да я заключи, а на нас спамерите да ни удари по един червен картон и толкова.

Темата можеше и по-конструктивно да се развие, ама на, не се получи. Попадна на "неправилните" читатели.
          Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
          LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
          Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Първоначално публикуван от Радослав Райчев Преглед на мнение
            ...
            Поне да я премести в спама или да я заключи, а на нас спамерите да ни удари по един червен картон и толкова.
            ...
            Отстъпвам ти моя, два червени картона да ти ударят!

Коментар

Аз не мога да разбера друго!

На кого пречи Администрацията на Форума, някой да си пусне темичка със съответния текст, снимка Т.Т. данни и т.н.
              Даже имам подобни спомени.

Та ... къде е проблема?
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Ми така де!? Ще си имаме компания за "разходки" ... няма само на офроуд барбекюто да наблягаме я!
                Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Румене, проблема е, че няма раздел...
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                    Ааа раздел само няма да стигне за тази тема. Форум трябва . Ти знаеш ли колко самотни души жадуват да намерят своята липсваща половинка? Лошото е, че ако я намерят в този "извън пътя" форум, едва ли ще могат после да я вкарат в пътя.
                    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                    LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                      Eй, как са ви научили (въздържам се от по-силна дума) сами да си искате модераторски инструменти... не е истина, просто! Виж каква веселба стана, какво лошо има ако отиде в спамеца, малко ли други щурави теми има? Освен това авторката е една от най-мъжките характери тук, визирам едни други теми, дано не ми се разсърди за бъзикните, такива сме си. Бяха с най-добри чувства.
                      Добре, кандисах. Не моля, а настоявам модераторите да оставят темата!
                      Но свалям от себе си отговорността. Ако има разбити очаквания на пишещите там.

Когато на някоя новозапозната двойка нещата потръгнат, съм готов за сватбата да осигуря петела за кръстника /или кума, както казват на някои места/. И да ме поканят!
                      Вече си представям сватбата... Коя ли джипка ще ги вози, в коя гора ще е ритуала, колко валандара ще работят да угощението, каква музика ще звучи... Малее, какъв Офф събор ще стане!!! Колкото повече пиша, толкова повече ми се иска да има такава сватба!!! Ще е супер!!!!
                      Пускайте темата! Ще направим конкурс за автомобила, возещ младоженците!
                      Георги Донев, 0889 437 687
                      Nissan Patrol Y60

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                        Да бе, нямало раздел ...

В раздел Тунинг ще пишат тези с тунингованите гърди, устни, скули и т.н.
                        В раздел Тежки машини тези с по-едрите части от тялото;
                        В раздел Ретро и уникални - по възрастничките;
                        В раздел Технология и конструкции - по голичките - че там всичко се вижда по технологията и конструкцията
                        и т.н.
                        Когато има желание - се търси решение.
                        Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                        LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                        Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Такива подфоруми и теми, ще довлекат след себе си само ново-регистрирали се лелки, които търсят своя принц на бял кон. Е да, ама точно тук, в повечето случаи ще намерят само коня, пък и той не е бял, че е и кален.
                          Аз съм против.
                          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                          0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                            ....
                            Та ... къде е проблема?
                            Да го река сега сериозно. Има си сайтове точно с цел "запознанство" (който както го разбира). Той и Тя, Той и Той, Тя и Тя. Има си "БГ Мама" и разни други, дето всеки си пише според потребностите.
                            Ама баш па тука да го правиме И за запознанства? Еле па не иде и реч за да си караме заедно в гората.
                            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
                              Такива подфоруми и теми, ще довлекат след себе си само ново-регистрирали се лелки, които търсят своя принц на бял кон. Е да, ама точно тук, в повечето случаи ще намерят само коня, пък и той не е бял, че е и кален.
                              Аз съм против.
                              А недей така, тука има и дъртаци дето харесваме лелки
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

То запознаването лесно, ама ако отидат нещата към избор на сватбена джипка, неминуемо ще стигнем и до другия подфорум "Оцеляване, екипировка, обучение и безопастност"
                                ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                                LZ1YBB

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X