Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо няма подфорум - искам да се запозная?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо няма подфорум - искам да се запозная?

След като изчетох една съседна тема, разбрах неизказаните мечти и надежди на доста хора, които са сами и нямат семейство.

Ето, има подфорум "За дома и семейството", а тези, които нямат семейство, какво да правят?
    Няма кой да им сготви в къщи, няма домашен уют, няма салата от домати, току що откъснати от градината, нямат и една череша в двора, някои нямат и двор.

Те не са ли хора? Къде да намерят щастието? Много от тях се надяват да получат ответни чувства и ги търсят къде ли не, по екзотични дестинации - Перу, Бангкок, Малайзия, манджа с паяци и т.н. Ето че идват и доста бежанки, колкото повече, толкова по-голям шанс за връзка имат. Ще купят нещо от магазина, ще им го занесат, ще си хапнат домашно сготвено...

Ами направете нещо по въпроса, толкова модератори, няма ли между тях някой с право на достъп до админ панела

да създаде един подфорум за запознанства
    ?

Аз съм от малкото ненормални идиоти, които имат семейство. Такива като мен са малцинство.

Не за себе си искам такъв подфорум, а за другите.

Гледам, че това е голям проблем за много хора.
    Последно редактирано от n_petrova; 18-10-13, 08:37.

От: Защо няма подфорум - искам да се запозная?

Тя и той е на друг адрес...
    Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Само това няма във форума, мислиш ли че му е тук мястото ?
      ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Малеее, явно вече е много зле форума, щом взеха да се предлагат и такива раздели ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Ето такива предложения водят до самобаниране на участници, от които и заради които е създаден този форум!!! Той все още е за офроуд, а офроуда създава мноого предпоставки и за нови запознаства и за други работи...

Коментар

Първоначално публикуван от n_petrova Преглед на мнение
            ...
            Аз съм от малкото ненормални идиоти, които имат семейство. Такива като мен са малцинство.
            ...
            Май това трябва да е финала на темата....

Коментар

Това предполагам е някаква шега. Ма не мога да схвана с какво точно се шегува.
              Последно редактирано от iiiopo; 18-10-13, 09:15.
              О899 2б2 1З2

Коментар

Против!
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Запознанството се прави в гората, когато ми се счупи джипа и дойде бригада от 5 пича, който вече продължение на 2 години си пием бирата и сме добри приятели. А, запознанство, за семейство... Ако се случи, аз няма да влизам в форума.... да гледам как някакви се обясняват, колко и харесва бузките, зъбките, задните части. Стига...нищо общо няма с OffRoad. Айде с Поздрави!

Коментар

Жените у тоя форум не са много, и напълно обяснимо. Има си специализирани форуми за целта.
                    Против.

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
                      Тя и той е на друг адрес...
                      Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                      Жените у тоя форум не са много, и напълно обяснимо. Има си специализирани форуми за целта.
                      Против.
                      Затова раздел-Той и.. Той...
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Вие като я похванахте.Обяснете и ,че се запознаваме по расхотки ,по сбирки.Жалко само ,че съобщенията за предстоящи расхотки намаляха драстично.
                        Последно редактирано от Георги Крумов; 18-10-13, 09:32.

Коментар

Що па да няма ? Хората искат да се запознават. Не автора на темата. Други хора, на които автора, с присъщото си човеколюбие и жертвоготовност иска да помогне. И дори е готов на свой гръб да понесе всичките отговори по темата. А това си е голям товар. Лееекинко добавяме едно "мама" в наименованието на форума и исканата тема намира своето изконно място тук. Създавал бил офроуда предпоставки за нови запознанства. Как пък не. Кърската любов вече е отживелица. Запознанствата требе да са на изискано място, в културна обстановка, а не по драките и калищата.
                          ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                          LZ1YBB

Коментар

Офф-мама?
                            Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
                            Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

Адрес 4000 стана работата!
                              Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                              Dacia Duster 4WD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X