Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На границата на реалното

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: На границата на реалното

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
    Не ме учудва
    Нали знаете приказките за челябинските мъже:
    Е точно този въобще не е удачен приер за това за което се говори тук.Изключително рядко добродушен човек,въпреки физионоията му и огромния ръст.Напоследък такива хора вече почти не се срещат!
    Иво (таксито) Андреев
    0988 91 80 50
    Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

http://www.vesti.ru/doc.html?id=1122466&cid=520 и да приключим с глупости.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
        Абе вие се майтапите, ама не само в Челябинск се раждат такива мъже! На времето във Варна, две известни варненски мутри се напиха една вечер в ресторант Хоризонт, който е точно до зологическата градина и на пияна глава влязоха при мечката, да я трепят с голи ръце, за да правят кожух на гаджето на единия... Нямам спомен да пострада мечката тогава, но единия от бабаитите умря от раните си в болницата... Подчертавам, че този случай е истински и не става дума за грешка, а за съвсем умишлена атака срещу мечока.
        Всъщност за друго влезнаха при мечката... Става въпрос за Иво Баев,нали?На другия не му помня името,но не е разбрал изобщо какво става - загинал е на място.Спорили са на кого му е по-голям...куража,после кой повече туристки,накрая работата стига до "Абе аз и мечката(или лъвицата беше..?) ако трябва",та така...Животното обаче явно не е било съгласно,а може и да е било мъжко,та на единия извади ребрата а другия се отърва само със фрактури...
        Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
        Най-добрият ром е студеният ром!
        Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
          Всъщност за друго влезнаха при мечката... Става въпрос за Иво Баев,нали?На другия не му помня името,но не е разбрал изобщо какво става - загинал е на място.Спорили са на кого му е по-голям...куража,после кой повече туристки,накрая работата стига до "Абе аз и мечката(или лъвицата беше..?) ако трябва",та така...Животното обаче явно не е било съгласно,а може и да е било мъжко,та на единия извади ребрата а другия се отърва само със фрактури...
          Същия - Големия Баев... Само дето на другия (загиналия) не му помня името. Случая е факт и няма варненец над 30 години, който да не знае за него. Историята се превърна в част от варненския мутренски фолклор. И преди да ме обвините в "не били компоти, ами компютри" - човека го познавам лично! Тъй, че полската история може и да фейк, ама варненската си е истина...

Коментар

Аз имам едно преживяване макар и с танцуваща мечка..ама си беше мечка...Та годината 1984 лятото аз и един приятел на къмпинг Лес /беше между ММЦ и Китен/ . Изкарахме една седмица с една скъсана палатка един надуваем дюшек и едно одеяло ...ама млади си бяхме. Та на тръгване беше останала половин кутийка захар на бучки и аз реших да ги дам на една "танцуваща" мечка с един манго ,който приближаваше палатката със скрибуцане. Питам циганина "Може ли???" ..."Може" Присягам се аз обаче кутиите тогава бяха от един мек картон и бучките се разсипаха малко преди мечката...Тя се наведе да ги хапне аз се наведох да ги събера...и толкоз... После гледам едни листа над мен..приятеля над мен крещи нещо ...циганина и той...Осъзнавам , че лежа..и то от другата страна на палатката. После ми разказаха , че когато съм се навел да събирам бучките мечока ме е пернал от вътре на вън с лапата при което съм прехвърлил палатката и съм се приземил на гърба си ...Даааа от тогава гледам да не съм наоколо дори да си проваля прехода

Снимката е от преди седмица от Родопите....няма да казвам , че се върнах

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_DSC0672.jpg
Прегледи:1
Размер:326.5 КБ
ID:5513927
            ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
              http://www.vesti.ru/doc.html?id=1122466&cid=520 и да приключим с глупости.
              Сега някой да не повтори култовата реплика от филма "Синьо лято" - "Посредника ни е л___но!".
              В началото на статията се вижда точно откъде и кога съм я копирал.
              Ако се реши, че мечешката история е изчерпана, то тогава ясно какво следва.
              ПП. Казах ви, че Сибирски е в "конфликт на интереси", веднага започна да пише против статията, че и архив изрови..
              То бива завист, бива ..
              Това беше шегичка разбира се.
              Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
              "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                Същия - Големия Баев... Само дето на другия (загиналия) не му помня името. Случая е факт и няма варненец над 30 години, който да не знае за него. Историята се превърна в част от варненския мутренски фолклор. И преди да ме обвините в "не били компоти, ами компютри" - човека го познавам лично! Тъй, че полската история може и да фейк, ама варненската си е истина...
                Не те знам кого точно познаваш, ама спри да се излагаш. Големия Баев дето го познаваш в действителност се казва Ясен Шкодров и все още е жив и е същия пияница като едно време. Беше в Б клас, а Бая му е прякора до ден днешен. Николай Сотиров Лефтеров беше в моя клас и почина в болницата няколко дни по-късно от газова гангрена. Май забравили да му бият инжекция против тетанус. Пък и те ако са били мутри, аз трябва да съм бил на Ал Капоне внук му. Все пак бяхме най близки приятели. Поздрави от Варна.
                Последно редактирано от targa; 27-08-13, 22:33.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Това може да е майтап, но преди време даваха по Нешанъл Географик един руснак на острав Врангел, който гонеше белите мечки с кол.Много се впечатлих.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                    Не те знам кого точно познаваш, ама спри да се излагаш. Големия Баев дето го познаваш в действителност се казва Ясен Шкодров и все още е жив и е същия пияница като едно време. Беше в Б клас, а Бая му е прякора до ден днешен. Николай Сотиров Лефтеров беше в моя клас и почина в болницата няколко дни по-късно от газова гангрена. Май забравили да му бият инжекция против тетанус. Пък и те ако са били мутри, аз трябва да съм бил на Ал Капоне внук му. Все пак бяхме най близки приятели. Поздрави от Варна.
                    Я кажи сега - лъвица ли беше,или мечка,че легенди много..?
                    Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                    Най-добрият ром е студеният ром!
                    Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                      А имат ли нещо общо с БМФ?
                      "Do not correct a fool, for he will hate you;
                      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                        А имат ли нещо общо с БМФ?
                        Аха, Николай пътуваше. Картагенеца му беше прякора. Лека му пръст.
                        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

М-дам, тая варненската история и аз я знам а-ма с действащи лица - пияни до несвяст моряци, но си трая `щот нали... не съм "морски" ми твърдо "горски".
                          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
                            Я кажи сега - лъвица ли беше,или мечка,че легенди много..?

Пьрвоначалната им идея е била лъва ма са скочили на мечката първо.

Единия живееше около Партийния дом ако правилно си помня съседите от едно време.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Майтап или не, Коиловци ридае. Какво тук значат няколко командоса
                              LZ(единица) Лима Жоро Жоро
                              2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

С нас машиностроителите никой не може да се еб@в@ та било то и мечка
                                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X