Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На границата на реалното

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• На границата на реалното

Руснаци млатиха мечка, взели я за пазач

27.08.2013 15:57; 24 часа онлайн; 424; ;

Пребитата мечка Самсон Факсимиле: КМ.ru

Руснаци пребиха мечка в Татранския национален парк, Полша, след като я взели за служител на парка, преоблечен в костюм на едрото животно, съобщи КМ.ru.
    Побойниците - служители на челябинския металургичен завод, прекарвали отпуската си в Полша. Влезли в парка без да си купят билет за вход и когато видели мечката и за миг не си помислили, че тя е истинска.
    "Не знаехме, че това е мечка. Искахме само да фраснем "служителя" два пъти в мутрата, и да избягаме, но се завърза схватка...", обяснил единият от руснаците - Василий Дубенко.
    Сигнал за произшествието постъпил към служителите на парка от туристи, които съобщили, че двама мъже бият мечка с юмруци. "Разбира се, ние не проверихме това съобщение, но повтарящите се сигнали ни накараха да се намесим", признали работниците в резервата.
    На място те открили звяра, лежащ в безсъзнание, и двамата окървавени руски граждани - Василий Дубенко и Алексей Павлович.
    След инцидента мечокът на име Самсон е бил отведен в хирургична клиника в Краков, където са му направени множество шевове, девет от тях са на главата. Лекарите са отстранили и счупен нокът на животното.
    Руснаците ще заплатят лечението му и ще отговарят по закона за опазване на природата. Не се уточнява какво наказание ги грози.

Не ми побира ума какво заглавие да сложа на тази тема. Предлагам няколко:
    1. Суха тренировка за евентуална инвазия в Сирия;
    2. Сплашване на Кубрат Пулев преди боя с Кличко;
    3. Челябинските работници и по време на отпуск не спират да работят;
    4. Челябинска международна хард тройка (да не бърка с руска, шведска и т.н.);
    5. "До Центъра: Задачата в Полша е изпълнена, заминаваме за Арктика и продължаваме" - майор Дубенко, капитан Павлович;

Моля, подкрепете някое от предложените заглавия или дайте ваше.
    Вече не знам в какъв свят живеем и как трябва да възпитаваме децата си. Щом в мирно време, ей така, без причина, само за единия кеф, двама невъоръжени челябински металурзи пребиха мечок, то да не дава Господ по време на война да си срещу тях. Моля, Сибирски да не коментира (в конфликт на интереси е).
    Ако все пак от управата на форума решат, че препечатаната статия по някакъв начин накърнява правата на животните, то моля да бъде изтрита.
    Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
    "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

От: На границата на реалното

Последно редактирано от valsodar_rn; 27-08-13, 16:27.

Коментар

Според мен е майтап...

Коментар

Влезли в парка без да си купят билет за вход

Според международното (и парково) право това си е необявена война.
        "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

Първоначално публикуван от jose Преглед на мнение
          Според мен е майтап...
          То и с Хитлер се помайтапиха ...

Коментар

По-скоро е сплашване на Кличко преди мача с Поветкин

Коментар

А бе не знам, ама баш край Челябинск едно време беше пълно със "светещи" от радиацията езера, села и прочие.
              Знае ли човек какви мутации са имали тея металурзи?
              Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Трябва да е било мече Няма как да набиеш мечка....
                ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от jose Преглед на мнение
                  Според мен е майтап...
                  Е!
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Не ме учудва
                    Нали знаете приказките за челябинските мъже:

П.С. от Наша Раша: Челябинските ЕМО-та са толкова сурови, че дори бият мутрите... Бият и плачат
                    Последно редактирано от slowtraveler; 27-08-13, 17:06.
                    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Голяма работа, двама здрави мъже набили мечка, я вижте как една руска баба само с псувни ги разкарва.

Коментар

Сибирски, мечката все пак възпитаваше малкото и явно реши го предпази от такава нестандартна лексика
                        Ето тук една челябинска котка се бори с мечка

Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                        Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Абе вие се майтапите, ама не само в Челябинск се раждат такива мъже! На времето във Варна, две известни варненски мутри се напиха една вечер в ресторант Хоризонт, който е точно до зологическата градина и на пияна глава влязоха при мечката, да я трепят с голи ръце, за да правят кожух на гаджето на единия... Нямам спомен да пострада мечката тогава, но единия от бабаитите умря от раните си в болницата... Подчертавам, че този случай е истински и не става дума за грешка, а за съвсем умишлена атака срещу мечока.

Коментар

Челябинск, малябинск, супермъже, дрън, дрън...

Само който не е срещал мечка на живо може да повярва на такива глупости.
                            Помислили, че е човек с мечешка кожа, ха ха ха... Това няма да мине даже и в нашенски съд.
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Че кой ли се съмнява че това е фейк?!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X