Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Рок Бар
Свий
X
-
От: Рок Бар
От вчера съм горд татко на малка сладка дещеричка.Черпенето е от мен,за сега виртуално , а при първи удобен случай-реално.."The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
СтоЕнчA
Коментар
-
Преди няколко дни бях на трибют на Pantera в един столичен клуб.Бях грубо РАЗМАЗАН,СМАЧКАН,СДЪВКАН,ИЗПЛЮТ и (колкото и да ми е странно да го кажа) очарован.Момчетата от Vulgar Bulgar ме накараха да се чувствам все едно съм пред Фил,Даймбек и компания.....
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
СтоЕнчA
Коментар
-
На 12 този месец се очертава същите юнаци да повторят ,ама в друг клуб.Ако не не се %№$%Ч№€ положението(има кой да гледа бебето)-там съм."The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
СтоЕнчA
Коментар
-
Дойде ред да се запиша и в рок бара на Стоенча.
Като за начало, с едни любими представители на добрия американски траш, така и не признати от критиката, както т.нар. Голяма Четворка...
И специално за автора на темата (понеже знам, че харесва Анджела и Arch Enemy), нещо от Алиса и THE AGONIST.
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар