Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Рок Бар
Свий
X
-
От: Рок Бар
Всъщност първите пет(5) албума на MetallicA са толкова велики,че всичките простотии,който създадоха в последствие ,не могат да ги бутнат от върха.
Танкиян е един от най-уникалните и интересни вокали които съм слушал
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
СтоЕнчA
Коментар
-
От: Re: Рок Бар
Първоначално публикуван от Никола Преглед на мнениеХлъц, наздраве!
Бай Тил се споминал и ся се чудят кого да турят-"Аа тоя съм го чувал верно е добър..."
През 2010 на 20 март в Арена Белград това беше пред последната песен,закриха с Engel.Уникалното беше ,че я изпълниха заедно с Combichrist-абсолютно най-уникалното "live" изпълнение ,което съм гледал.Концерта беше , и все още е , личния ми НОМЕР 1.За номер 2 класирам Loud Festival-a миналата година на летището.
Снимал съм го с фото апарат и звука е отвратителен,по-добре го изключете,атмосферата беше незабравима...
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
СтоЕнчA
Коментар
-
Ха,ти ги наричаш
Първоначално публикуван от metalsmith Преглед на мнениесродни рок души.Лошото е ,че и аз съм(изключително) болен мозък.Ужасното е ,че се ГОРДЕЯ с този факт.
Mark Twain
СтоЕнчA
Коментар
-
Първоначално публикуван от Shtaiga Преглед на мнениеХа,ти ги наричаш
,аз болни мозъци.Лошото е ,че и аз съм(изключително) болен мозък.
Аз като се кефя на здрави парчета си кофея и жена ми веднага ми носи тенис ракетата или метлата.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар