От: От 3,7 V6 на 5,7 V8 Hemi
А и ако младежа беше 'мой', щех даму обясня, че не съм инвестирал в него 200хил (примерно откато се е родил) за да се размаже като муха някъде...па и ако не го е еня за него, то вози други хора, с които родители нямам намерение да се съдя цял живот....и един шамар за тежест на казаното
					А и ако младежа беше 'мой', щех даму обясня, че не съм инвестирал в него 200хил (примерно откато се е родил) за да се размаже като муха някъде...па и ако не го е еня за него, то вози други хора, с които родители нямам намерение да се съдя цял живот....и един шамар за тежест на казаното

С такъв ентусиазъм ме изнуди да купим колата.
 С такъв ентусиазъм ме изнуди да купим колата.  и по мои наблюдения, колкото по-читава и бърза е колата, толкова по-рано се придобива. Предполагам и вие сте забелязали, че много по-бясно и неразумно карат "гоУфъри", разни с БМВ-тройки и прочие "туних" таралясници. Може би не им е жал за колите, но по-скоро е от комплексарщина.
 и по мои наблюдения, колкото по-читава и бърза е колата, толкова по-рано се придобива. Предполагам и вие сте забелязали, че много по-бясно и неразумно карат "гоУфъри", разни с БМВ-тройки и прочие "туних" таралясници. Може би не им е жал за колите, но по-скоро е от комплексарщина.

Кат се видим на живо ще ти обясня що.
 Кат се видим на живо ще ти обясня що.

Та, къде казвате, има полицейски камери на АМ "Тракия" да ходя да ми премерят скоростта ?
 Та, къде казвате, има полицейски камери на АМ "Тракия" да ходя да ми премерят скоростта ?  

Коментар